Veľmi aktívne dieťa po cvičení s Aniball

dzanky
20. máj 2024

Ahoj, otázka pre tie, čo ste používali aniball. Zisťujem, či je to bežné. Som 37+5 a s aniball som cvičila 4x. Stále to dosť dlho trvá minimalne 30 min. (hlavne začiatok).
Ide o to, že moje dieťa je so zväčšujucim sa objemom balónika pri cvičení veľmi aktívne a aj keď docvičím ešte aspoň pol hodinu je vo mne hotová gymnastika. Mala ste to takto niektorá? A druhá otázka : Ako ste cvičili? Iba vytlačenie alebo aj vťahovanie? A keď balónik vyklzne zatlačili ste ho späť ako bol, alebo ste ho vyfúkli, zaviedli dnu a znova napumpovali a pokračovali?
Ďakujem

monnci2226
20. máj 2024

@dzanky zvysenu aktivitu babatka som po cviceni nikdy nemala. cvicila.som presne podla navodu.... zo zaciatku ozaj malicky postup v cm ono az potom neskor s bliziacim sa porodom to zacalo pustat viacej. vzdy opakovanie bolo s vyfucanym balonikom. plus som masirovala hradzu. prvy porod skoncil akutnym cisarskym. druhy porod som posledny tyzden pred porodom pouzivala aj bylinne naparky k aniballu a masazi a ten uz bol prirodzeny bez nastrihu a vacsich poraneni. 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre