Veľké bábätko v 31. týždni

alzbetalip96
15. nov 2021

Ahojte...ake velke babatka mate alebo ste mali v 31 tt??...viem ze to meranie u gynekologa nie je presne,ale v 31tt by malo mat okolo 1500g a mne zmeral a povedal 2300g. Aj ze ma vacsie brusko.....aku hmotnost mam ocakavat pri porode? A nebudem mat skor termin porodu,ak je uz teraz taky velky? ....vopred dakujem za odpovede...

cecilia29
15. nov 2021

U mňa niečo podobné . Pôrod 9 dní pred termínom a hmotnosť 4420g. Ale v celku fajn pôrod môjho malého suma.
Termín sa mi nemenil. Bol len o 4 týždne väčší. Pôrod prirodzený

alzbetalip96
autor
15. nov 2021

@cecilia29 dakujem. Snad aj u mna to tak bude 😉

amelie2017
15. nov 2021

No mne pri dcerke hrozil cisarsky, lebo ze je moc velka. Nakoniec prirodzene, 4 dni po termine ms a mala 49,5 cm a 3080g.

mimi16
16. nov 2021

@alzbetalip96 u nás v 32tt okolo 2100, malá je o 10 dní väčšia. Uvidíme na najbližšej poradni.

nikapuggioni
17. nov 2021

Môj doktor tiež hovoril každú poradňu ze bábätko je na daný týždeň väčšie ale sám povedal ze stačí o milimeter zle odmerať hlavičku alebo stehenu kostičku a vyjde zla dĺžka. Mne deň pred termínom povedal ze ma mala cez 4kg a ze bude aj veľká. Začala som tomu veriť lebo aj brucho som mala obrovské. O 2 dní sa na to malička vypitala sama na svet s mierami len 3.260 a 50 cm takže bola akurát 😇

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre