Vedeli ste o o tom, že vám odtiekla plodová voda?

alzbeta812
24. apr 2020

Ahojte 🙂 mozem sa opytat spoznali ste alebo vedeli ste vsetke o tom ze vam odtiekla voda ? A keby mi aj tiekla zistil by to doktor na poradni dajme tomu z mocu ? Ci nie 🙂

diaalex
24. apr 2020

@alzbeta812 spoznas to ;) je to ako keby si sa pocikala pritom mechúr prázdny 🙂 na poradni neviem či to vie zistit, ale v nemocnici ti napr na vložku kvapnú tekutinu a keď sa zafarbí odteká ti voda 🙂

bibg
24. apr 2020

@alzbeta812 Ja som v 15 tt a začala mi trochu odtekať. Bolo to iné ako výtok, naozaj voda. Prišla som k dr že asi mi odteká voda. Dala mi na vložku vodičku a zistila že je to voda. Dr to vie zistiť keď ta kontroluje zo spodu a tiež vraj aj na utz 😊 aspoň mne to tak zisťovali. Mna včera prepustili z nemocnice tak mi tam otom všetko rozprávali 🙂

balint
24. apr 2020

Mne od 5.mesiaca postupne odtiekla plodová voda a lekár mi po povedal že to nie je plodová voda. Dal aj mne na vložku vodičku a povedal že to nie je voda. A nakoniec som rodila predčastne asi o 3 mesiace skôr ako som mala termín ale to už zachraňovali aj mňa aj malého. Lebo som mala 2 deci plodovej vody v tele a to bola len náhoda , že som si všimla malú bodku krvi keď som išla z toalety.Potom ma muž odniesol do nemocnice a tam okolo mňa už len behali. Našťastie mi urobili cisársky rez a moje malé miminko bolo 1500g. Ale teraz je valibuk. Tak to riešte .

lindusss2016
24. apr 2020

@diaalex vobec to spoznat nemusi...

lindusss2016
24. apr 2020

@alzbeta812 mne odtekala voda postupne, 3 tyzdne pred terminom sa to zacalo a nezistili mi to ani tou vlozkou v nemocnici, poslali ma z pohotovosti domov o 10 vecer a rano o 3 som sa zobudila na to, ze mi uplne praskla

tkmama
24. apr 2020

ja mam za sebou zatial dva porody a pri prvom mi museli s pustenim plodovky pomoct ihlicou a pri druhom to bol len taky maly cvrk, takmer som to nezaregistrovala...

alzbeta812
autor
24. apr 2020

Aha tak zatial dakujem :/ no uz pockam do utorka mam poradnu tak poprosim doktora ci sa to da neako zistit alebo nieco :/ uvidime 😶

lucinka1988
24. apr 2020

@alzbeta812 jasneze, nedalo sa to pomýliť s ničím iným a hneď v prvej sekunde som si bola istá, že mi odtiekla voda. Sestrička to zisti, či ide o plodovu vodu, mna taká jedna spadnuta na hlavu presviedčala, že to nie je plodová voda, bola som si na 1000% istá, že je, ale za chvíľu prišla moja doktorka a okamžite som išla na prípravu na pôrod. To sa podľa mna pomýliť nedá..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre