Včera som mala termín a mám zelenkastý výtok.

nikimeli
26. mar 2020

Ahojte mám otázku baby moje zlate ..
25.3. Som mala termín. V pohode že prenášam nakoľko termín nie je vzdy presne vyrátaný ale ..
Z utorka na stredu som mala hlienovu zatku.. v stredu cez deň ešte zo mna trochu vyšlo. Sfarbenie do hnedá.
Dnes mám pre istotu vložku. Spinim ale farba je do zelená. Neviem to inak opísať 😔 bola som dnes u dr že som otvorená len na 2 prsty .. že zatiaľ nič. Ja sa skôr bojím toho spinenia. Myslite že to je normálne ? Ďakujem moc ..

whatever1
26. mar 2020

@nikimeli zelený výtok??! Co ti nato povedala Dr?

pribinak
26. mar 2020

Chod na pohotovosť, zelena farba určite nie je ok

nikimeli
autor
26. mar 2020

@whatever1 práveže nič. Že stresujem 😔🤦‍♀️ Ja už neviem nakoho sa obrátiť. Nakoľko nemám kontrakcie si má tam nenechali.. dnes ráno som mala pocit že mi trochu plodovej vody odtieklo- sfarbenie dozelena.. dr že to nie je možné že to je ešte z tej hlienovej zátky lebo že plodová voda odteká vo väčšom množstve. Ale čo to splnenie ktoré mám? Už som na nervy ..

nikaeli
26. mar 2020

zelena nie je dobra.. chod do nemocky 💕 nech to prekontroluju 💕 drzim prsty!

(mojej kamoske odtekala plodova voda po troske, mala pocit, akoby jej unikal moc.. trvalo to par dni.. malicka sa jej nakoniec udusila 🥺 )

dollyzv
26. mar 2020

@nikimeli no ja byť tebou určite idem na pohotovosť. Zelený výtok určite nieje ok. A keby sa aj ukázalo že nedajbože niečo naozaj nieje v poriadku tak by som to vyriešila aj s gyndom..

dollyzv
26. mar 2020

@nikaeli a to jej nezistili že má málo plodovky? 😲

lucinka1988
26. mar 2020

@nikimeli určite na urgentný príjem do nemocnice, neváhala by som ani chvíľu a následne vyvodiť dôsledky voči tvojej doktorke. Tu nie je nad čím rozmýšľať.

sense
26. mar 2020

Ak je zelena voda...tak chod na pohotovost

magduska81
26. mar 2020

@nikimeli to čo je za lekárku, plodová voda môže odtekať aj po častiach, nemusí vždy veľa, a ak je zelena, išla by som okamžite na pohotovosť a hneď na prijme im povedz že je zelena, veľa šťastia 🙏

juliet86
26. mar 2020

presne plodovka moze kdtekat postupne. zelena znamena ze babo sa uz mozno pokakalo a bude potrebovat antibio ked vylezie. urobila ti pasy a ultrazvuk ? chod na prijem. podla mna si ta tam uz nechaju na pozorovani. ked ti neveru tak jej to krave odfot

jarnajar
26. mar 2020

Určite pohotovosť, plodová voda môže odtekať po malých množstvách a nesmie byť zelená.

janinah
26. mar 2020

Zelena voda pri porode byva castejsie alo si mnohi laici myslia...kontaltuj telegonicky svoju porodnicu.ale ono sa to uz rozbehne...drzim prsty

ciaciacia
26. mar 2020

@nikimeli keď mňa prenášala moja mamina, mala taktiež zelenú plodovú vodu, určite to nebola žiadna zvyskova hlienova zátka, toto neradno podceňovať, konzultuj s iným lekárom, drz sa

kiki68
26. mar 2020

Do nemocky na prijem a povedat, ze unika uz zelena voda. Termin uz mas, takze to podla mna vyvolaju alebo seknu ked to nepojde inak. Ale necakala by som, na doktorku sa vykaslat. Jej dieta to nie je, iba si to vycitat nebude.

eriksonka1234
26. mar 2020

@nikimeli utekaj na pohotovosť a povedz ze máš bolesti, musia si ta tam nechať. Mňa tiež presviedčal lekár, že neexistuje, že mi voda odteka, (neskôr som zistila, že on na Vianoce nerodi) a veru odtekala a aj odtiekla, malého mi v poslednej chvíli vybrali

nikimeli
autor
26. mar 2020

@janinah býva aj zelena hovoríš?

nikimeli
autor
26. mar 2020

Ďakujem všetkým za odpovede ❤️❤️❤️

karolinka1991
26. mar 2020

@nikimeli kamarátka mala zelenú pri pôrode, lebo sa do nej babo v brušku pokakalo a prišli vraj v poslednej chvíli... zelena nikdy nie je ok, ani zelený výtok a už keď, ani zelené sople, hoci to s týmto nesúvisí... nenechaj sa odbiť, je to Tvoje bábätko a Ty zaň musíš bojovať... A ešte Ta čakajú roky, keď si budeš musieť u doktorov všeličo vydobiť v prospech záchrany svojho dieťaťa, mám bohužiaľ bohaté skúsenosti opakovane od pôrodnice a už som si povedala, že radšej budem vždy za histerku ako potom ľutovať, že som nebola priebojna

nikimeli
autor
26. mar 2020

@karolinka1991 ďakujem moc

katie1604
26. mar 2020

@nikimeli Poradiť neviem, ale držím palce nech je bábätko v poriadku❤️

nikimeli
autor
26. mar 2020

@katie1604 ďakujem .. som nervózna ale snáď to bude všetko v poriadku.

titla
26. mar 2020

@nikimeli Plodova voda nemusi odtiect naraz. Mne odtekala 2 dni, po kvapkach. A zelena znamena PROBLEM. Rychlo do nemocnice.

bajka16
26. mar 2020

Hnedá zelená?? Vôbec to nie je v poriadku na čo čakáš!!

bajka16
26. mar 2020

Dúfam že si už v pôrodnici a sledujú babo 🤦🏻‍♀️

danka56
26. mar 2020

@nikimeli nemám s týmto skúsenosti ale držím palce, aby bolo všetko v poriadku!

nikaeli
26. mar 2020

@dollyzv nie.. zatka jej odisla v 37tt a otvorena bola len na 1cm, bolesti nemala, tak to neriesili 🙁

nechcem autorku strasit, to vobec nie, ale ja by som doma neostala, zvlast, ked uz ma termin..

chelka
27. mar 2020

@nikimeli ahoj. Dúfam ,že si už v nemocnici a že budete v poriadku. Ja som nemala ani bolesti,ani som nebola otvorená. Odtekala mi zelená plodová voda. V nemocnici ti musia skontrolovať či to je alebo nie je plodová. No a potom mi nasadili antibiotiká kvôli tej zelenej farbe,aby sa bábätku nič nestalo. Plus vyvolávacku som dostala a do pár hodin som porodila zdravé babatko.

whatever1
27. mar 2020

@nikimeli Ahoj ako si dopadla?

alison11
28. mar 2020

@nikimeli Ja som druhého syna rodila tiež zo zelenou plodovou vodou,ale men neodtekala primár prepichol blanu,keďže mi nepraskala a zelená znamená že je smolka vo vode prvá stolic a bábätka,nesmie sa jej nadýchuť môže dostať zápal pľúc,našťastie môjmu nič nebolo vyčistili mu dýchacie cesty hneď pôrode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre