Váha v 27. týždni

stanislava88
27. mar 2014

Baby kolko ste pribrali do 27 tt? ja uz 15 kg. Pri prvom som pribrala 25 kg a rodila som 2 dni. Zevraj cim tazsia, tam horsi porod. Co si o tom myslite?

katusik19
27. mar 2014

@stanislava88 ja som pri malom pribrala 20kg a rodila som asi 4 hodiny so vsetkym...a mal 4 kg🙂podla mna to nie je prvda

sissika
27. mar 2014

@stanislava88 ja som pribrala 7 kg a rodila som 12 hodin

stanislava88
autor
27. mar 2014

@katusik19 to si mala super, ja mam otocenu maternicu na opak a nechcel mi klesnut krck maternice/ci co/, pomohla mi az epiduralka a potom po 5 hod. som konecne rodila

beruska141
27. mar 2014

ja som pri prvom pribrala 16 kil a rodila som 46,5 hodiny. teraz som v 27 tyzdni a mam 7kg hore zatial. vaha s dlzkou porodu nesuvisi, nemaj vobec obavy

katusik19
27. mar 2014

@beruska141 presne tak aj podla mna to spolu vobec nesuvisi.zalezi to od zeny dietata a vsetkeho okolo toho...ja som napriklad mala spolurodiacu co mala asi 50kg a ta rodila asi 2 dni takze urcite to vahou nebude
@stanislava88

stanislava88
autor
27. mar 2014

Niektori doktori maju strasne problemy, ked zena vela priberie a neviem preco. sestra rodi o 2 mesiace a pribrala 13 kg, a to jej doktorka dala do knizky pre vahu obrovsky vykricnik, ze vela vazi

stanislava88
autor
27. mar 2014

@beruska141 to si si teda uzila ako ja - au au au, dufam to tento krat bude lepsie

beruska141
27. mar 2014

@stanislava88 ja nedufam. ja som o tom skalopevne presvedcena! pri prvom som sa strasne bala, preto som sa vobec neotvarala. a teraz si hovorim, ze ked som prezila hento, tak druhy porod uz bude malina. verim tomu a urcite to tak bude. teraz sa nebojim vobec. naopak sa tesim 🙂

csenibaba
27. mar 2014

Ja pri dcèrke som pribrale 7 kg a rodila som 3 hodiny,a pri synovi 15 kg a rodila som dokopi 45 minút🙂

denuss
27. mar 2014

ja som pribrala celkovo 13kg a rodila 5,5hod...podla mna to nema suvis..mozno to suvisi vtedy, ked zena vacsinu tehotenstva prelezi kvoli komplikaciam, preto aj vela pribera..a potom nevladze pri porode, ale inak asi nie...neboj, druhy porod das ako nic 😉 hlavne sa netreba zbytocne stresovat dopredu..stres dokaze robit hrozne veci s telom 😖

celasapremenim
27. mar 2014

ako moze nejaky doktor povedat, ze 13 kg je privela nabrat za tehotenstvo, jedine zeby mala preklampsiu, alebo tehotensku cukrovku, inak teda nechapem, ved to je uplne krasne pribratie cez tehotenstvo, bodaj by sa to mne tak podarilo 🙂
@stanislava88

stanislava88
autor
27. mar 2014

@celasapremenim ja neviem a po jednej kamoske zacal hucat doktor, ked chcela vediet pohlavie v 21 tt, ze skadial to ma , ci z internetu, ze to sa neda zistit. my sme tu tehotnych 5 bab a vsetkym povedali pohlavie v 20 tt. toto zdravotnictvo speje do dobreho zadku

celasapremenim
27. mar 2014

@stanislava88 to je fakt jak u debilov na dvore
ja inak tiez chcem teraz zmenit lekara, som s nim v podstate spokojna, ale potrebujem niekoho viac komunikativneho....nie je mi to prijemne, ze to na neho vybalim pri najblizsej navsteve, ani neviem ci predtym, alebo potom :D no jednoducho maria

stanislava88
autor
27. mar 2014

@celasapremenim ja som bola rodit prveho syna v Ziary nad Hronom lebo tam je epidural, teraz by siom chcela ist tiez, ale zevraj su tam strasni porodnici v tejto dobe. isla by som do stiavnice, len tam neni epidural a ked si spomeniem na prvy porod, tak mi je do placu

stanislava88
autor
27. mar 2014

@beruska141 aj ja sa tesim, ale sa strasne aj bojim, ja potrebujem epidural, aby som tie dlhe hodiny prezila, ja som uz ku koncu njevladala tlacit

stanislava88
autor
27. mar 2014

@denuss ja som pred prvym porodom robila az do pokonu a teraz robim zase. ja by som sa ani nebala, len ked si spomeniem na ten prvy, tak mi je az spatne

celasapremenim
27. mar 2014

@stanislava88 2x som rodila bez epiduralu, prvy raz v pohode a druhy raz som myslela, ze to ani pravda nie je, ako to bolelo
ale prezila som
vraj ked nemas epidural, dietatu sa nastavia do krvi po porode latky, ktore utlmuju bolest pri starte traviaceho traktu, takze vydrzim to zrejme bez aj pri tretom

stanislava88
autor
27. mar 2014

ja by som to tiez vydrzala, len som sa neotvarala 2 dni, stale len na 2 prsty - mam naopak tu maternicu a ked pichli epidural do 5 hodin bol na svete

celasapremenim
28. mar 2014

aha, takze v tomto pripade to dokonca urychli, to som nevedela, tak super, ze to tak ide

stanislava88
autor
28. mar 2014

@celasapremenim v tomto hej, len ked som chcela pichnut skor, tak nechceli, lebo ze sa mozu zastavit kontrakcie

88victoriana
16. máj 2014

pri prvom som pribrala asi zo 16kg ktore mi napokon zostali a teraz cakam dievcatko a schudla som celkovo 7kg.....som teraz v 27tt a este stale som -6kg....
a maleho som rodila bez epiduralu a zvladli sme to za 5hoh.a 45 min.tak dufam ze zvladnem aj malu bez epiduralu....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre