Ahojte som 32+4 mam tehotensku cukrovku dneska som bola na poradni a dr hovoril ze babo váži 2297g ... chcela by som sa opýtať č tie co mate tehotensku cukrovku ake váhu mate dietata ? Lebo nevie ci to je moc alebo je to v pohode
Síce som nemala tehotensku cukrovku ale z mojej čerstvej skúsenosti viem, že tie ich váženia netreba brať doslovne a presne. Mne v pondelok namerali hodnotu 1700g , v piatok malo už 2200g, že vraj veľmi veľa. O dva týždne na to malo podľa merani stále 2200g, to som bola v 35tt že neprospieva , vyskytli sa mi aj iné komplikácie. O týždeň na to mi pôrod vyvolali a malý mal krásnych 3200g. Takže týmto meraniam by som neprikladala veľkú pozornosť lebo nie je to presne, stačí ze sa bábo pohne pri meraní a už to nie je smerodajny údaj.
Ja mám cukrovku v 34 mala 2350 g
Merania ultrazvukom majú odchylku aj 500 g takže nejakú extra výpovednú hodnotu by som im nedávala. Skôr treba kontrolovať prietoky a neskôr ozvy.
@terry658 prietoky boli v poriadku moj dr každú poradňu robi sono a všetko kontroluje ...
Ja mam teh.cukrovku a teda 31+4 mal cca 1860g.
32+5 ,že okolo 2 kg ...čiže zatiaľ moc nepribera...
No teraz som 34+3 a veru neviem ci išla váha viac hore ci nie ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahooj, ja síce tehu cukrovku nemám, naposledy keď som bola v 32+4 mal drobec 2460g. Je o čosi väčší, teraz mám poradnu zajtta tak som zvedavá 🧐