Ahojte koľko vážili vaše ratolesti pri prirodzenom porode ? 🙂 som 2 týždne pred pôrodom a váha na usg ukazuje 3700g.
ja som bola v piatok na kontrole a nameral 3.8 (max. 4.00) a v pondelok dom porodila 4.5 🤷♀️ je tam odchylka +- 500g (aj viac), u niekoho vyjde a u niekoho to je posunute hore dolu - u mna zial hore 😂
kedze dieta nevedia "vybrat" a odvazit, je to aproximacia z nameranych hodnot, niektory lekar to uz ma viac v oku ako ten pristroj kazdopadne je tam dost velka odchylka mozna
1.dieťa 3940 g (39+4),
2.dieťa 4270 g (39+0)
Odhady u oboch boli maximálne presné.
Mne zase namerali ze malinka bude malicka ze viac ako 2500g nebude mat. Ked sa narodila tak mala 48cm a 2980g. Bola tam najmensia ale uz vsetko dobehla 🙂
odhad bol 3800g 3 tyzdne pred TP, skoro som sa rozplakala 🤣 realita bola 3180g v 39+0 😊
Ja som bola tyzden pred terminom ktory mam zajtra🙈a ukazovala 3400g
3dni pred mala akoze 3100 a narodila s vahou 3850😁
Ja som bola dva dni pred pôrodom a maly mal váhu na sone 3800g a narodil sa 3920g😁
Mne sa tiez odhad pri dcere sekol, dcera mala mal podla usg v 39tyzdni 4500g, narodila sa s s vahou 3250g...odhad velkosti plodu je algoritmus obvodu hlavicky, bruska a dlzky stehennej kosti. Niekomu vyjde presne, do +-500g je normalna odchylka, moja odchylka bola fakt velka. Sama som tomu neverila, lebo prvy syn mal 3950g pri narodeni a pri druhej dcere som citila, ze brusko je mensie, aj celkovo som sa citila viac fit pri nej, netlacila mi tak cievy pri lahu, ziadne opuchy noh a podobne...
36tt byl odhad 3800g, nebudu lhat, malem se mnou seklo :D narodil se v 39tt a mel 3500g, takze je to fakt jen odhad
Moc s tým nepočítaj vahovoy rozdiel keď robia takéto sono býva aj pol kila😊
V 36tt 3800g a narodil sa v 40tt s váhou 5000g😅
Prvý syn odhadovaná váha 2 týždne pred pôrodom 3000g, narodil sa 2200, druhý odhadovaná 4080, narodil sa 3560 v 33tt. Ale pri druhom to kvôli diagnóze nebolo jednoduché odhadnúť
Syn rovné 4 kg. V deň pôrodu mi lekár povedal, že to bude menšie dieťatko 😀. Keď sa narodil tak lekár až zhýkol.
Dcéra 3860 g. Odhadovali 3,5 kg na poslednej poradni.
Rodila som 38+0 sekciou deň pred pôrodom váha podľa ultrazvuku 4300g a narodil sa s váhou 3750g.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som 2 dni pred porodom bola u doktorka, nameral jej 3800g, o dva dni sa narodila a mala 3080g. trosku sa sekol 😀