Váha bábätka v 35. týždni

niki9807
27. jan 2024

Ahojte, koľko mali vaše bábätká v 35tt?? Moja mala ma 2200g nechali ma v nemocnici včera ze 2100gramov... Viem váha je orientačná...ale inak prietoky pohyby srdiečko všetko je ôk... Mávam depresie aj doma ale tu som úplne psychicky na dne doktorka povedala ze to ze mam depresie bábätku neublíži co si ja nemyslím lebo psychicky do seba uz ani čaj nemôžem dostať. To malo kto pochopí asi také depresie ale nedá sa s tým bojovať len tak.. Zvažujem ze ak je všetko ôk by som podpísala papier a isla domov. Véd 2200 v 35tt podľa mňa kľudne ešte narastie nemusí byť zas 4kilova...🥺 Prosím zle komentáre si nechajte uz aj tak som dosť z toho hotova a rady typu myslí na malé a podobne. Verte snažím sa hoc ako ale psychika je sviňa 😭

maryetta
27. jan 2024

A mas aj nejaku liecbu? Ci ako? Ta vaha babatka je ozaj len orientacna. A do terminu kludne aj kilo este priberie.

niki9807
autor
27. jan 2024

@maryetta iba infuziu mi dávajú 2x do dňa magnézium s glukózou to všetko.. Chcela som ze budem chodiť len na infúzie ale nedá sa

tehotna40
27. jan 2024

Mne povedali v deň, kedy mi odtiekla voda, že malá má 2750g, že je veľmi malička, strasili ma. Narodila sa na druhý deň s váhou 3650g 😀 asi toľko k tým ich váham 😀

anjelicek26
27. jan 2024

My mame podobný problém.. maly rastie na 2 percentile.. pri 30+0 mal len 1250g.. klesne ešte 1 percento a tiež nemocnica. Lieky na riedenie krvi picham od zaciatku,pribrala som normalne, placenta a prietoku pupocnika ukážkové... neviem to ovplyvniť zvonka asi nijako.. beriem magnezko železo dko.. viac ma už nenapadá....

muchacici
27. jan 2024

@niki9807 Nehnevaj sa, prečo máš až také depresie, že sa z nich nemôžeš ani poriadne najesť? Je to problém dlhodobý, či súvisí iba s tehotenstvom? Prečo nemáš nejakú liečbu na to? Tá váha sa mi zdá byť úplne okej, je to iba orientačné, u mňa to bolo tak isto, ešte ti bábätko priberie. Ale riešila by som psychiku, aby si do seba vedela dostať nejakú stravu.

snowflakenel
27. jan 2024

A ty a otec dietata mate ake postavy? Ste skor drobnejsi? Mojej kamosky dcera sa ,,podala,, na babku...obgeneracia.
Dievcatko drobunke, mslicke, sj teraz v 5 rokoch, pritom kamoska 172 cm manzel 180

niki9807
autor
27. jan 2024

@muchacici nie ja mávam depresie aj pri psychológicke som bola užívala som aj lieky potom to prestalo ale vrátilo sa mi to cize musim to opäť začať riešiť 😭

niki9807
autor
27. jan 2024

@snowflakenel my sme obaja menšej postavy. Ja som vždy bola chudunka a manžel tiež cize ja to nevnímam ako problém nemá po kom byť veľká.🥺

lneviemmeno
27. jan 2024

pozri, moja mamina ma porodila v 40 tyzdni s vahou 2600 gramov, pritom ona aj otec su vysoki a narodili sa vacsi 🙂 napriek tomu som vraj bola uplne zdravucka a bez problemov. takze este kludne za 5 tyzdnov moze pribrat a hlavne presne, mozu povedat teraz inak a narodi sa s inou vahou, hlavne ziadny stres pre to 🙂

snowflakenel
27. jan 2024

@niki9807 no taaaaaaak,,ukludni sa. Ja som,tiez,35 tt. Vahu netusim aku ma vobec.

mogaa
27. jan 2024

@niki9807 ver tomu, že ak si ťa nechali v nemocnici, tak na to dôvod je....problémom nemusí byť samotná váha bábätka, ale napr.to že od posledného váženia nepribralo ale naopak že schudlo....ješ? nie si dehydrovaná? ak ano, tak aj to sú dôvody na hospitalizáciu.....určite by som na tvojom mieste pár dní počkala

deniska2706
27. jan 2024

2800g aktuálne 36tt 🙈

bejbs123
28. jan 2024

@niki9807 prosim ta ta hospitalizacia bola nutna,kvoli babu alebo to suvisi s tvojim psychickym stavom,aby si bola pod dohladom?drzim ti palce,aby ti pomohli,aby si sa mala lepsie

niki9807
autor
28. jan 2024

Jem, pijem normálne. Neviem ozaj... Hospitalizácia bola len na základe váhy 2200 všetko ostane je dobre aj prietoky aj všetko ostatné ta dr. Ma videla 1x bábätko rástie celé tehotenstvo tak ze sa to pohybuje 1 týždeň +- ... Môj psychicky stav nevedeli pred hospitalizaciou

vhorvathova506
29. jan 2024

Moja malinká v 34+4tt mala 2217g. Gynekologička mi povedala, že je o týždeň menšia . Robila som z toho aj ja veľké halo … ale mamka povedala, že ss zbytočne stresujem nemusí byt 4 kilové babo, váhu naberie keď príde na svet ale hlavne je nech je zdravučká 🩷 tak mamina ma upokojila a odvtedy sa s váhou nejak netrápime, hlavne je že babo je v poriadku . Momentálne som v 39+1tt a váhu nepoznáme 😂 snáď zistíme v utorok na poradni v nemocnici keď mi budú robiť UTZ . Naposledy viem tu váhu 2217g. Ostan v klude, vylož nohy priateľ/manzel nech ti pomasiruje nožičky a horúce kakao alebo čokoláda ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre