Ahojte ....tak ako sa citite....ja som v 29tt pribrala som zatial 6kg a vaha babatenka 1173g....
ahoj! Ja som v 31tt - doteraz som pribrala 8kg a drobec má 1995g, takže podla sona to vyzerá, že to bude riadny valibuk a narodí sa skor.
cca v tom týždni by malo mať dieťatko cca 1900g .. my sme mali cca 1890g a dr nám povedali že to je akurát ..
ale to sa nedá presne odmerrať koľko váži, to je len odhad .. hlavne nestresuj .. čo ti povedal dr ???
@whiterosses ze je to v norme...ze babatko pekne pribera....tak dufam ze to je ok....ako citam tak zienky v tomto tyzdni uz mali babatka velke cez 1500g...ALE HLAVNE ZE SME ZDRAVUCKY 😀
@12etuska každé dieťatlo je iné, my sme v 30tt mali toľko .. a ked sa mi moja narodila mala 3000g :D to je len odhad :D
Ahojte, ja som bola na sone v 29tt a babatko malo 1040g. Ze je trosku mensie, ale stale v norme. Ked tu citam vahy vasich babatiek, tak mam trosku obavy... Ale verim, ze keby to bolo fakt malo, dr by nieco robil.
moje malé má skoro 1200g a keď som sa dr. pýtala, či je to ok, tak povedal, že áno, že je to v norme
ahojte,no ja nemam ani len tusenie bo tu v irsku sa robi ultrazvuk 3x pocas tehu a to ti nepovedia kolko vazi male..ale tak aspon takto podla vas viem kolko by mohlo mat 🙂
moje ma 1140 ;)
ahojte ja som v 29.tyzdni a pribraal som zatial 7-8kil,mala ma zatial skoror 900g,myslite ze bude malicka?:(((((((((
ja som v 29. týždni a náš malý má 1345g.... :o)
Ja som bola v 24+3tt a mala mala 1050g teraz som 29tt som zvedavá aká veľká sa narodi zatiaľ som pribrala 11kg
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja som v 34tt mala vazi 2007g...a pribrala som 8.5kg, ale uz sa citim ako velryba....