Váha bábätka v 26. týždni

zuzanag1
28. máj 2015

maminy, dnes som bola na sone, a som v 26tty, mala som byť v 30tt. malé Vaha cca 1000gr. je to veľa? na to, že som v 26tt? a do záveru mi napísali: incipientna hypotrofizacia plodu.máte niektorá s tým skjúsenosti? vobec tomu nerozumieim. bojím sa a plačem.
placenta v predu, bez známok odluť´čovania

lilimoni
28. máj 2015

placenta vpredu nevadi a hypotroficky novorodenci pokial viem, sa rodia "vychudnuti" ale nepocula som, ze by mali mat aj nejake "poruchy" 🙂

pribinak
28. máj 2015

Ked niecomu nerozumies, preco sa neopytas svojho mudr, vsak na to tam je.
Ak si silne znepokojena, chod na vysetrenie k inemu mudr a vypocuj si jeho nazor

liebling98
28. máj 2015

@zuzanag1 incipientná hypotrofizácia znamená začínajúca podvýživa. To že sa placenta neodlučuje je fajn, dobre by bolo vedieť jej vek vzhľadom na dĺžku tehotenstva. Môj najstarší syn sa narodil v termíne, mal 2,6 kg. Mala som prestarnutú placentu, v 34.tt vyzerala podľa sona už ako tesne pred pôrodom. Syn je zdravý.
Hlavne sa pýtaj svojho dr, my nepoznáme tvoj zdravotný stav, ostatné diagnózy, priebeh tehotenstva.
Držím palce!

prego81
28. máj 2015

@zuzanag1
zena hlavu hore a vzchop sa! Za chvilu budes mama a snad aj vzor pre svoje dieta. Ako mozes odist od lekara s nezodpovedanymi otazkami??? Lekari nie su bubaci ani bohovia. Ak sa s tym svojim nevies normalne porozpravat tak ho vymen. Drzim palce 🙂

gretkab
28. máj 2015

Moj prvy syn sa narodil v 28. + 5 tt a vazil 1150 g.

tiumen
28. máj 2015

@zuzanag1 nemá veľa, môj malý v 26tt cca 1181g 😀 a narodil sa ako 4100g s 55cm 🙂

luta13
27. jún 2015

23tt+5 = 900g...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre