Ahojte,v kolkom tt ste rodili vase dvojicky? A ake boli,jedno ci dvojvajecne? Dik
Dvojvaječné, 34tt
Moja byvala sefka (robila som au pair) v 29tt rodila jednovajecne vsetko ok ...kamosi nedavno v 27tt ale tam to nedopadlo dobre ...drzim palce nech ste zdravi a vydrzite co najdlhsie 🙂
Kamarátkina mama rodila 39tt, ale teda posledné 3 mesiace ležala.
36tt+6 jednovajecne. Aj ked ma od zaciatku strasili Prahou a potom aj Trencinom, a bola som mesiac pred porodom na tyzden v nemocnici kvoli kortikoidom, baby sa drzali a boli v pohode
Jednovajecne 34tt
@floki1994 dakujem, snad vydrzime co najdlhsie aj ked je to uz tazke...a tie co sa narodili v 27.tyzdni tam to ako dopadlo? Som citala, ze aj 24.tyzdnove uz vedia zachranit
Áno od 24tt sa daju zachranit ak je dobra jiska v nemocnici a su silne babatka 🙂 tie co v 27tt tam to jedno nezvladlo ale druhe zabojovalo a po par tyzdnoch v inkubatore to zvladlo a maju ju uz doma 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moje baby vydržali do začiatku 38tt, aj keď to bola moja 3 sekcia, dvojvaječné 👯