Ahojte. Od obeda mi odchádza hlienova zátka . Ale koľko ma toho byt? Mne to príde celkom veľa , vždy keď sa utriem je to až o veľkosti bruska na palci . Bez krvi ale určite je to ona . Ďakujem
@tina2213 jasné,to je ono,mne tak odchádzala pri jednom 2týždne 🙈
@stastnamamulka a potom čo , odtiekla voda alebo prišli bolesti?
@tina2213 moze to byt niekoľko dni, ale aj nie.
Ja som to ako ty mala cca.tyzden, potom to už zo mna vyletelo vsetko naraz 🙈 nastúpili kontrakcie a spustil sa porod. Do 2 hod.sa mi malá aj narodila
Na poradni ti co povedali? Ako ti vyzerá krcok?
Mne doktorka v pondelok povedala, ze vidi to tak max.na týždeň ešte a vo štvrtok sa malá aj narodila...
Voda ti vobec odtiect nemusi, mne oba razy praskali pred pôrodom. 1x ani zátka nesla, nic.
Je to rôzne - aj so zátkou aj s tým, čo bude potom. Ja som sa po odchode zátky pri poslednom začala otvárať. Ale určite to tak nie je vždy
Mne odchadzala niekolko dni, po kusockoch. Bolo to v septembri, rodila som v novembri.
Ahojte. Tak písala som za tu zatku predvčerom a som tu s ďalšou otázkou 😃 včera mi pravidelne tvrdlo brucho ale vážne pravidelne od poobedia až do noci že som myslela že to prichádza ale neboli to bolesti ale bolo to nepríjemne . Pohyby som cítila malo až takmer vôbec ale mám odposluch srdiečka tak som to kontrolovala. Dnes už som v pohode malý kope ale zase cítim ako keby kopance až vnútri v pošve ako keby tam pchal nohu ruku ale je dole hlavou otočený . Môžem sa takto postupne otvárať alebo je to normálne že sa len telo pripravuje ? Ďakujem 😊
@ankare ja som bola dnes u lekárky a som otvorená na 1cm ale že krčok drží . Tak nič nerieši . V pondelok budem mat poradňu v nemocnici. Ale chcem sem písať aj pre iné ženy do budúcna ak by mali podobný problém, pretože keď si čítam fóra tak nikdy sa nedozviem ako to nakoniec skončilo 😃
A porodiť predčasne sa vôbec nebojím keďže som 5x potratila tak teraz som šťastná že už som až tu a budem radšej keď pôjde von skôr ako keby sa mali opäť niečo stať. Je to neustály strach 😒
@tina2213 ahoj,potom už len bolesti a pôrod ❤️to zvládneš ,prajem ti krásny a pohodový pôrod a zdravé bábätko pri sebe
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tina2213 mne odchádzala niekoľko dní. Držím palce!