V 40. týždni sa neotváram

Dnes o 11:34

Som v 40tt a vôbec sa neotvaram, som zúfalá chcela by som sa vyhnúť vyvolanemu pôrodu... nejaké tipy? Vaše skúsenosti z prenášanim?

ailiba
Dnes o 11:41

Ja len to, ze skus sa uvolnit a nestresovat sa. Ja som bola v piatok uplne zavreta a v sobotu v noci som dostala kontrakcie a v nedelu porodila. To len k tomu, ze to moze ist rychlo. Tiez som bola na nervy (takze ti uplne rozumuem) a v sobotu vecer som si povedala, ze to kaslem, bude, ako ma byt... Pomohlo mi to.
Babo pojde, ked bude chciet ist.... Alebo mu pomozu. Von pojde, neboj sa. Skus pit malinnikovy caj. Salvia vyvolava krce. Teply kupel upokojuje.
Drzim palce🙏

tamvtme
Dnes o 11:44

ja som skusala vsetky babske rady a nepomohlo nic, aj tyzden po termine som bola stale uplne zavreta, ze mi nevedeli ani tabletu do krcku dat.....

maryetta
Dnes o 11:47

Chapem ze vyvolavanie je nie nic prirodzene. Ale keby nie to asi som tehotna do teraz 😂
Iba prvy zacal odtecenim vody v den terminu. A nic tak pomahali. Dalsie tri porody tiez vyvolavane 😂

zuzana9393
Dnes o 11:48

Skús si vkladať pupalkovy olej. Vraj to pomáha.

colsami
Dnes o 11:51

Este v konciacom 41 tt ked ma prijali v porodnici po odteceni plodovej vody som bola zavreta na sto zamkov. To sa spravi. Neurychlis to. Oddychuj a pride to v pravy cas.

weronka31
Dnes o 14:14

Uplne ti rozumiem, ja som takto mala pri oboch detoch. Otvarat som sa zacala az pri porode, zatka mi vysla az na porodnom boxe. Rano som mala tuhy uzavrety krcok a vecer som porodila... takze asi tak

rivini
Dnes o 14:22

Z prirodzenych metod moze zabrat vylucit sacharidy a cukor (tzv. louwenova dieta), caj z listov malinika, koreniste caje (aniz, klinceky). Efektivne su aj tampony navlhcene v klincekovom oleji (niektore nemocnice ich maju).

bobaas
Dnes o 14:22

Dieťa sa narodilo dva týždne po termíne. Moc nepomôže, ale mala som plánovanú sekciu na ráno, o tretej v noci mi praskla voda. Nenaplánuješ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre