Ahojte. Som 6 týždňov bez kontroly. Aktuálne som v 30tt. U nás ordinujú len stredy. Pred 4 týždňami mi povedali, že nevedia čo bude, mám si zavolať. Ok, objednali ma na minulú stredu, ale poradňa sa nekonala, lebo sestrička si vzala dovolenku a doktorka je na OČR. Zase sa dovolam do ordinácie len v stredu (ak vôbec) a zase ma len vyšetria (ak vôbec) v stredu další týždeň (to už bude 7 týždeň bez kontroly). Na poslednej kontrole sa mi skrátil krčok, dali mi lieky a tým to haslo. Ja chápem, že situácia je ťažká a boja sa aj doktori, ale ako príde to nezodpovedne len mne? Iný ochotný gynekológ u nás nie je. Ja ani neviem či mi nemali brat ešte aj krv alebo sa nemali robiť ďalšie veľké sono. Volať niekam do nemocnice alebo ako by ste to riešili?
sukromna klinika CRM/HELIOS v B.Bystrici na Rudlovskej ceste ta vezmu, slusne, rychlo, cisto, samozrejme za poplatok, skontroluju co treba, napisu spravu pre gynekologa..treba sa telefonicky objednat
Moja gynekologicka sa k tomu postavila obdobne. Kedze sa mi tento pristup nepacil zobrala som kartu a isla k inej.
@horarenka skus to CRM/HELIOS v B.Bystrici, zavolaj, vysvetlis situaciu, urobia sono, aj krv ti vezmu ak treba, maju na to vsetko vybavenie, minimalne sa tam nik nebude oduvat, gulat ocami, ked si platis🙂 robia ja zajtra a v nedelu od 7:00-12:00, velkonocny pondelok a utorok maju zavrete a potom uz robia normalne
zajtra rano mozes volat, predpokladam, ze ta objednaju hned na dalsi tyzden..
Telefón: 048/470 07 33
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ak počuješ bábo tak by som to zatiaľ neriešila...pred x rokmi bolo takto málo kontrol. Dokonca 5 týždňov pred termínom mi lekár povedal, že keď to na mňa príde aby som išla na pôrodnicu....a zavrel za mnou dvere. Viac sme sa nevideli. ....