Ahojte baby. Už pár dní mi odchádza hlienová zátka, no dnes ked som šla na malú tak som si našla takú zmes hnedej krvi s hlienom, jak keď vám bud maju dojsť krámy alebo vám už odchádzaju. Mali ste to aj vy? Trošku panikárim či je to normálne alebo zvýšiť pozornosť (čítala som že pri vacsom mnozstve moze ist o odlucenie placenty ale čo to znamená velke mnozstvo?) Sorry za výlev 😓
Pozerám na termín, 41tt.
Tak to je zátka..
V deň pôrodu som ju takúto mala o 9 ráno. Potom bolesti ako na menzes a tuším hodinu už kontrakcie 😊
Ako aj predtým som mala také ružovkasté ale len málo a raz...ale teraz je to také tmavšie hnedé..v noci som začala mať poslíčkov ale na ráno to prešlo. Už prenášam druhý deň. Odchádzala Vám celý deň?
Aj ja som to mala v deň pôrodu. Už si presne nepamätám ako dlho to trvalo, ale bolo to na viac krát. Ale ak prenášas, zabehni radšej k lekarovi
Dakujem baby. Nemocnicu mam hodku cesty takže nechcem ísť zbytočne. Čerstvá krv to neni len ako hovorím také hnedé špinenie jak keď vám maju dojsť krámy.nie málo ale ani veľa. Ráno som mala tiež také ružovkasté taká guča s hlienom. Trošku ste ma ukludnili. Dufam, že čoskoro to na mňa už príde lebo mi toto robí len stresy a furt rozmýšlam. Voda mi ešte neodteká resp nevšimla som si
mne odisla zatka az pred porodom, co mi uz 4 den vyvolavali. bolo to vela hnedeho hlienu a aj trochu cerstvej krvi. bolo to fakt dost a nevyzeralo to moc dobre. samozrejme, ked odchadza postupne, tak toho moze byt malo, pripadne sa niekedy uvolni az pri porode. je to individualne.
no kazdopadne sa ti to blizi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@denise17 pokial je to hnede a este aj s hlienom, to bude isto zatka.
Spozorniet treba pri cerstvej krvi, vtedy to moze znacit problem s placentou ( samozrejme nemusi ).
Ja som mala taketo "hnede" spinenie 2 dni a potom som porodila😉 drzim palce