Baby, chcem sa spytat ci mi neviete poradit co s upchatym nosom. Som 34 tt, chytila ma "nadcha" resp skor iba upchaty nos. Ani mi moc nic nejde len ma to furt rozculuje a ked tak, tak steka do krku. Naparujem sa, davam si kvapky do nosa s morskou solou a uz som fakt zufala 😣 mate niektora skusenost aj s tym ci to vplyva nejako na babatko? Dakujem pekne za rady.
Normalne nasivin, olynth...cele tehu som ich brala ked som mala silnu nadchu...tie pre deti od 2 rokov...vzdy super zabrali 😉...obidvaja moji synovia su v poriadku 😊
V tehotenstve dochádza následkom hormonalnych zmien k opuchu sliznici nosa. Som v 33tt, mávam to tiež. Som medička a presne o tomto som sa minuly tyzden bavila s jednym doktorom z ORL. Stacia hrube ponožky a vyvyseny vankus pri zaspávani, niekedy sa postavim a rychlo sa poprechadzam po dome, telo sa zahreje a sliznica odpuchne. Ziadne nosne spreje netreba, vznika len kratkodoby pocit ulavy a nasledna zavislost. 🙂
@zubkovavilka dakujem pekne za odpoved a drzim palceky. Uz sa nam to blizi ☺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne sa dve zacinajuce nadchy v tehotenstve podarilo potlacit vyplachom z Vincentky. Ale sprej z morskou solou je tiez fajn. Drzim palce nech si skoro opat fit🙂