Ukončila som 40. týždeň a mám slabé bolesti pod bruškom

jessica1122
28. feb 2020

mám slabe bolesti pod bruškom už od včera nepravidelne pojdem dnes do nemocnice ale ak to budu posličkovia pošlu ma ešte domov ? som 40+5 tt

snehulienka8
28. feb 2020

asi uz nie

lula313
28. feb 2020

U mna boli nepravidelne bolesti a bol to porod presne ako ty 40+5, porodila som do 24 h, bez samovoľného prasknutia plodovky, takze som si tiež nebola ista, že rodim(dokonca na prvej kontrole som nebola otvorená, ale do 2 hodín som tam bola spat otvorená na 5). Možno si tá tam nenechajú, ale keď ti to navrhnú, asi by som už zostala. Držím palce!

mata122
28. feb 2020

Uvidíš 🙂 daj sa vyšetriť budeš múdrejšia 🙂 ja som tiež tak bola ..pichli mi injekciu oxytocínu nechali si ma na pozorovaní od večera do rána a poobede na druhý deň ma prepustili.. 🤷🤷🤷🤷 na ďalší deň som sa vrátila s pravidelnými kontrakciami a porodila som

ajka0207
28. feb 2020

@jessica1122 a preco ides do nemocnice? Zalezi od nemocnice, ale pravdepodobne si ta nechaju a budu sa snazit aj vyvolavat porod.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre