Ahojte baby, chcem sa opýtať ohladne tvrdnutia brucha. Som v 41 tt a mám taký napnutý tlak v pravej strane brucha niekolko krát denne, aj mi to stvrdne, ale neviem či mi to nerobí, nevytláča dieťa, keďže je to len na jednej strane. Zaujíma ma teda, či to tvrdnutie sa prejavuje iba na celom bruchu alebo môže stvrdnuť len polovica.Ďakujem za odpovede.....
mne tiež ked tvrdne brucho, tak mám niekedy pocit, ako keby iba polovica. podla mna to nerobí dieťatko, lebo je to taký pocit, že fakt to robí maternica, ale na pohmat je tvrdšia iba polovica a aj na pohľad je to vidieť. na tej "mäkšej" časti mám placentu, ale či to môže byť tým, netuším
mne tá polovica čo stvrdne aj vyduje hore
no presne. aj mne to takto bolo minule aj dosť vidieť. úplne nesymetrické brucho, o niekolko cm väčšia jedna polovica
Dobrý Deň. Ja by som sa chcela opýtať. Som V 28 týždni a včera som to asi prehnala S upratovaním. Pociťujem občasne tvrdnutie bruška. Pohyby bábätka cítim rovnako len to že tvrdne a sem tam aj zaboli. Môže to byť tým upratovaním? Je to moje prvé a obávam sa či je všetko V poriadku. Ďakujem
@andrejka264 ahoj aj mbe sa to takto robi po namajavejsej cinnosti alebo kked som cely den v praci a doktorka mi povedala ze je to z toho.vylozit nohy a odpocinut si
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Je To dosť nepríjemné tak som radšej chcela vedieť či to je v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mathik84 tvrdne celé bruško pretože sa napne maternica a ta je v celom brusku...ak je to len polovica, tak to sa mimi vytlaca chrbátikom