Tvrdnutie bruška v 39. týždni

mimi97
19. júl 2020

Baby aj Vám takto na konci tak často tvrdlo bruško? Ako kameň, plus bolesti krížov a lonovej kosti ani nevravím chodím ako kačka ,čo tak mi rozťahuje, poradňu som mala pred 7 dňami a povedal ,že krčok je na spadnutie a otvorená na 3 prsty. Poslickov mám ale nepravidelné.Dneska na toalete som mala na papieri tak máličko ale predsa trošku žltého niečoho ako sopel a od vtedy nič. Najbližšie mám ísť v štvrtok na poradňu.Ďakujem za info

mogaa
19. júl 2020

@mimi97 noooo už je to na spadnutie😉 skús dlhšiu prechádzku, schody a teplú sprchu 😉

mimi97
autor
19. júl 2020

@mogaa na prechádzky chodím, a schody každý deň xxx krát lebo bývam na 3 poschodí a nemáme výťah 🙈😂

mogaa
19. júl 2020

@mimi97 to žlté by mohla byť zátka ....takže to môže byť dnes-zajtra....okná máš asi tiež umyté😉nuž ešte teplá sprcha alebo sex😉

asia83
19. júl 2020

@mimi97 Hlienovej zátky je veľa, je to žlté a ako želé. Možno vám vypadla do záchodu a zvyšok ste utreli. Mne tak odpadla pri synovi, vo vani asi týždeň pred pôrodom.

sabush000
19. júl 2020

ja som mala asi vkuse tvrdé brucho ku koncu, bolesti všetkého možného. rodila som 39+6, o 1ej som bola na poradni, otvorena na 1 prst doktorka mi povedala ze určite budem prenasat, večer o 7ej som porodila. nemala som ani zátku ani plodova voda mi neodtiekla, len kontrakcie každých 5min.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre