Ahojte dievcata mala som v 27tt tvrdnutie bruska bola som aj v nemocnici kvoli tomu tyzden na infuzkach a zvýšili mi davku magnezia teraz som v 31tt a mam opat ale uz to je strasne neprijemne tak mi stvrdne brucho ze sa neviem ani na posteli prevalit na bok nespim dobre v noci a uz mam pocit ze mi ani magnezko nepomaha ...mali ste niektorá take tvrdnutie? Je to neprijemne neviem dychat ako keby mi to vsetko tlačilo na bránicu no uz som zufala... neviem co robit ci naozaj oddychovat s vylozenymi nohami alebo ist opat do nemocnice ? 🤷♀️🙈🙄ja mam pocit ze to je od vtedy ked sa maly pretočil dole hlavičkou a ked zacne kopat a sa hybat jakeby na diskoteke bol 🙈🤱☺️
@nikola10892 mne v tehotenstve ako sa hovori len sem tam trvrdlo brucho ale nic vazne viac magnezia a bolo ok ...lenže tesne pred 37tt to zacolo viac a za par dni to bolo take ze mi tvrdlo v pravidelnych 5 minutovych intervaloch potom 3 ninutove a tak sa to miešalo a tym som sa otvarala... o 2 dni som porodila .... ak tvrdne viac isla by som aspon ja no k dr. Pre istotu
@zuzka251 4tab.denne
@susedka ale ja mam vsetko v poriadku aj krčok takze nerozumiem
No mne tvrdne úplne od začiatku tehu, teraz mi zistili mäkký krcok bola som v nemocnici. Takže doma len ležím a keď náhodou s tvrdne tak už stres mam stoho :/
@nikola10892 ahoj,magne B6 berieš???ten mi moc nepomohol!!! Gynekologicka mi vypísala Magnesolv(prasok) treba rozmiesat vo vode a 1x sa dava za den. Ovela viac zabral mi tento magnezko. Ja som mal bolest atd.v 4 mesiaci. V 5 som menila gynekológa, nová ma veľmi upojí, všetko vysvetli dala mi magnesolv a teraz som 7,5 mesiaci a mám samé stresy, otecka mám v nemocnici a nemám problémy. Iba opuch nôh ale v tomto teple a aj kazdy den veľa chodim. Veľa robí aj stres.
@brigib beriem obycajne magnezium od galvexu a prasok magnosolv ale kedze ja som roky brala pred tehu kvoli tetanii tak uz asi nema na mna vplyv a nepomaha mi ani silny prasok 🙈🤷♀️ A inac fungujem normalne vsetko robim nesom ani Opuchnuta zaliata ani som vela nepribrala len mi tvrdne brusko 😜
@nikola10892 tak to je dobre, ja mám opuchy a pre mňa to je horšie ako tvrdnutie brucha. To prešlo za 3-5 min ale opuch a trpnutie mam cely den aj v noci
@brigib toto chvalabohu nemam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikola10892 kolko beries toho magnezia?