som na konci 38tt. a dosť často mi tvrdne bruško bez pohybov... doktor mi povedal že je to normálne pokiaľ nemám bolesti v podbrušku... no zdá sa mi že cítim čoraz menej bohybov... len sem tam ma trošku kopne a už vôbec sa nevrtí tak v bruško ako to bolo nedávno... takéto pocity mám asi týždeň no nestalo sa že by ma cez deň nekopol aspoň pár krát... v stredu 15.5. som bola na kontrole a prietoky mám v poriadku... má niektorá z vás podobné skúsenosti či sa mám obávať???
v pondelok idem zas na kontrolu ... mimochodom som otvorená na tri a čakajú kým sa mi spustí plodová voda no pri prvom pôrode mi plodovú vodu prepichli a to som bola otvorená na štyri a dosť rýchlo som porodila ... čo si o tom myslíte???
za odpovede a reakcie ďakujem 😉
Totot sa riesi s lekarom, nie na MK. Ani jedna z nas nema krystalovu gulu, aby vedela, ci sa mas obavat. Mozno ano, mozno nie.
vecer chod do nemocnice, ze sa necitis dobre. Necakaj do pondelka.
nič tu nerieš a choď k dokimu.
Babo je veľké, kotrmelce už nemôžeš čakať
Už má menej miesta...tak sa aj menej hýbe 🙂 povie ti to aj doky a j na nete si to prečítaš..🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Skus ako samoplatkyna navstivit ineho lekara, aby si si ooverila, ze je vsetko ok.