ahojte drahe maminky.pri druhom tehotenstve asi viem toho este menej ako pri prvom.tvrdne mi brusko,ale babo sa vtedy aj vyduje do strany,resp vystrci zadok,atd🤣boli to len jemnucko.som 39.5.su to poslicky,alebo to sposobuje pohyb babatka?dakujem
@cakambabatko neprekaza mi to,len chcem vediet,ci su to poslicky alebo len take pohyby,kedze budem v termine.
@bessdonna už je veľké pýta sa von 🙂
@simonettasimonova modlim sa aby tak bolo.bojim sa prenasania,tak velmi dufam,ze sa to pohne v termine.
@bessdonna ja som druhé prenášala 9dni aspoň je na Mikuláša 😀 a bolo to poriadne o nervy 🥵 hádam nebudeš prenášať držím prsty
@simonettasimonova dakujem
@bessdonna veľká pravdepodobnosť že áno ak si ich mala aj pár dní pred tým .alebo ak to je len dnes tak si píš čas kedy sa to deje a je
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Úplne bežne sa dieťatko tlačí do strany..Ja niekedy cítim ako mi tlačí nohami do pravého boku a chrbátom tlačí na ľavú stranu..Je to bolestivé ale keďže má cca 3kg, dá sa to čakať🤷🏻♀️Už si to len pretrpieť..Pocit tvrdého brucha môžeš mat vtedy aj preto, že sa koža napína tým ako sa tlačí.. u mňa to tak je tiež, väčšinou strana kde sa tlači a brucho je vyduté-je tvrdá ako kameň a druhá pomerne mäkká