Tvrdne mi brucho a bábo sa vydúva do jednej strany

bessdonna
30. jan 2023

ahojte drahe maminky.pri druhom tehotenstve asi viem toho este menej ako pri prvom.tvrdne mi brusko,ale babo sa vtedy aj vyduje do strany,resp vystrci zadok,atd🤣boli to len jemnucko.som 39.5.su to poslicky,alebo to sposobuje pohyb babatka?dakujem

cakambabatko
30. jan 2023

Úplne bežne sa dieťatko tlačí do strany..Ja niekedy cítim ako mi tlačí nohami do pravého boku a chrbátom tlačí na ľavú stranu..Je to bolestivé ale keďže má cca 3kg, dá sa to čakať🤷🏻‍♀️Už si to len pretrpieť..Pocit tvrdého brucha môžeš mat vtedy aj preto, že sa koža napína tým ako sa tlačí.. u mňa to tak je tiež, väčšinou strana kde sa tlači a brucho je vyduté-je tvrdá ako kameň a druhá pomerne mäkká

bessdonna
autor
30. jan 2023

@cakambabatko neprekaza mi to,len chcem vediet,ci su to poslicky alebo len take pohyby,kedze budem v termine.

simonettasimonova
30. jan 2023

@bessdonna už je veľké pýta sa von 🙂

bessdonna
autor
30. jan 2023

@simonettasimonova modlim sa aby tak bolo.bojim sa prenasania,tak velmi dufam,ze sa to pohne v termine.

simonettasimonova
30. jan 2023

@bessdonna ja som druhé prenášala 9dni aspoň je na Mikuláša 😀 a bolo to poriadne o nervy 🥵 hádam nebudeš prenášať držím prsty

bessdonna
autor
30. jan 2023
mariska1989
30. jan 2023

@bessdonna veľká pravdepodobnosť že áno ak si ich mala aj pár dní pred tým .alebo ak to je len dnes tak si píš čas kedy sa to deje a je

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre