Tŕpnutie rúk a pohyblivosť

nikolia99
5. apr 2024

Ahojte čo Vám pomohlo na tŕpnutie rúk a pohyblivosť rúk? ja som 33tt a som na nervy viem že to su príznaky ten syndróm karpálneho tunelu ale v živote som to nemala a teraz vždy večer uplne mam strpnute obe ruky neviem spavat potom k ranu jak hybem je to lepsie ale dokonca aj niekedy cez den sa mi stáva ze neviem zohnut poriadne nejake prsty ale pritom nemam strpnuti ruku nvm cím to je je to fakt nepríjemné zmizne to po porode?

majlo1234
5. apr 2024

Nieco ti tlaci na nervy. Ja som to pri prvom nemala a teraz pri druhom ano, hlavne v noci polwziacky mi trpnu. Soktork kazala 3x denne magnosolv, ale z toho sa vzdy dokadim, tak kaslem na to. Myslim, ze to prejde po porode

bejbs123
5. apr 2024

@majlo1234 som 7tt po porode a bolesti sa este zhorsili,tiez som si myslela,ze to po porode prejde

tanyag
5. apr 2024

Ja mám syndróm karpalného tunela...pozri si na youtube videa...tam sú cviky presne na to...uľaví sa ti..teda mne tie cviky pomohli a ešte si kúp ortézy či ako sa to volá...sú špeciálne na karpálny tunel...majú také železo na zápästi...lebo pri karpálnom tuneli je dôležité, aby sa nehýbalo zápästím...ja som to používala na noc a tiež to pomohlo..samozrejme nie celkovo, ale trpnutie a bolesť boli oveľa menšie, jemnejšie a mohla som lepšie spať ...

majka2022
5. apr 2024

@bejbs123 ja som 3 mesiace po pôrode a trpnutie rúk a noh msm veľa krát cez deň a tiež aj v noci 😔…som z toho nešťastná …

majlo1234
6. apr 2024

@bejbs123 to ste ma nepotesili😂 moze to byt aj z krcnej chrbtice vraj, asi by to poriesil dobry fyzio

dommie23
8. apr 2024

@majlo1234 ja som 37tt a mám to asi mesiac už a tiež mi to dosť znepríjemňuje život.. ale malo by to prejsť po pôrode, no ako tu čítam skúsenosti.. tak neviem neviem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre