Trápi má riedka stolica v 28. týždni

deniska0403
7. mar 2018

Ahojte baby som v 28tt 🤰a trápi má riedka stolica 😔nechodím veľmi často ako pri hnačke ale je to viac ako raz za deň stravujem sa normálne a nemôže sa mi to akosi upraviť 😕🤷‍♀️... môže to mat na svedomí napr aj to že mám tehotenskú cukrovku? Som z toho dosť nervózna a nesvoja 😕je mi to nepríjemne ... Ďakujem za odpovede 😊

saska.t
7. mar 2018

@deniska0403 uprimne lepsie riedka ako zacpa, trpela som takymi zapchami,ze som plakala na zachode a nic mi nepomahalo, myslela som si ze prasknem,tiez som mala tehu cukrovku

pininka
7. mar 2018

Mne sa to robilo z magnezia, posledne dva mesiace som uz len hnackovala.

karamelkax
7. mar 2018

Aj ja to mám, idem aj 3-4 krát za deň, mňa preháňa aj železo aj magnézium...

snehuuulienka
7. mar 2018

@deniska0403 ako baby píšu vyššie,aj ja som sa Ťa chcela opýtať,či náhodou neuzivas nejaké minerály,vitamín.preparaty atď,,ktoré by ti to mohli teraz spôsobovať??

deniska0403
autor
7. mar 2018

No o tej zápche som čítala že je to častejšie v tehotenstve to mna teda našťastie netrápi 😊magnezium neberiem... no aj ja tak 3-4krat za deň idem niektoré teda dni mám že napr len raz to sú tie fajn dni 😁no už my to vadi lebo vždy keď niekam idem alebo v práci sa mi to stáva a je to dosť take nepríjemne 😔ako keď som doma to mi až tak nevadí ...

deniska0403
autor
7. mar 2018

Práveže nie 😔prvý trimester kyselinu listovú a od vtedy nič... pijem cistu vodu občas nejaký džús ... hnačky mám iba v tom pripadne že pijem čaj to už som si odsledovala ... asi budem musieť zaradiť viac suchých jedál do jedálnička

snehuuulienka
7. mar 2018

@deniska0403 môže to byť aj tým,že máš momentalne v črevách nejaký nepomer dobrych a zlých baktérií,tzv.narušenú črevnú mikroflóru....skús nejaké lactobacily,ci ti nepomôžu

snehuuulienka
7. mar 2018

@deniska0403 a jedz denne banány,tie sú dobré na úpravu stolice

deniska0403
autor
7. mar 2018

Čo obsahuje tie lactobacily napr ? 😊 No banany musím skúsiť 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre