Tonic v 28. týždni tehotenstva

11. jan 2023

Ahojte, včera som vypila deci toniku, úplne som zabudla nato, že sa v tehotenstve nesmie. Taká malá dávka myslíte že mohla ublížiť? Som 28tt

rachel36a
11. jan 2023

Nie, taka trocha neublizi

greta2017
11. jan 2023

Boze zena ako si mozes mysliet ze deci toniku tebe alebo dietatu nieco moze urobit🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ kriste... NIE nic sa nikomu nestane

ameema
11. jan 2023

Viac ublíži tebe a bábätku zbytočný stres ktorý kvôli tomu máš ako deci tonic 🙂 hlavne kľud

mijunik
11. jan 2023

@greta2017 no lebo je tam napísané - nevhodné pre tehotné ženy. Nie je tam napísané, čo je škodlivá dávka. Ako sa poznám, tiež by som sa vyplašila. 😊

bessdonna
11. jan 2023

fuu strasne mam na to chut.niektore ked prenasaju tak si daju liter toniku.musim zistit ci sa v zavere uz moze

greta2017
11. jan 2023

@mijunik tak ale z 1 deci? Nehnevaj sa ale to fakt nedava zdravy rozum ze by si niekto myslel ze 1 deci toniku nejako moze ublizit. Ved aj ja som opatrna ale zas nejaky chochmes mam🤷🏻‍♀️🙈

mijunik
11. jan 2023

@greta2017 tak asi hej, skôr by ma vytočilo, aká som nepozorná, ale ja mám napr. úzkostnú povahu, ľahko zneistiem, tak autorku v tomto chápem. ☺️

molly9991
11. jan 2023

@bessdonna ja viem že odveci ale napríklad ja som prenášala 7 dní a mala som ísť na vyvolávacku a deň pred tym som si dala tonic a do rána som rodila 😃 ale myslím že to bolo skôr mysľou že som si to chcela privolať 😀

bessdonna
11. jan 2023

@molly9991 bolo to tonikom.aj kamoska tak mala,aj jej spolubyvajuca.rozdelili si 2l toniku a o dve h sa zacali kontrakcie

danielka1905
11. jan 2023

@molly9991 ja tak isto 😃 ale tiež to bolo už v termíne tak možno len náhoda 😃🤷‍♀️

molly9991
11. jan 2023

@bessdonna no ja som mala tak jeden pohár lebo som sa bála ale či to bolo ozaj preto neviem 😊
@danielka1905 veď to ja som sa strašne bála tej vyvolávacky a vravím si zajtra mám ísť na príjem tak skúsim a vyšlo to 😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre