Tmavožltý výtok v deviatom mesiaci

mimkaza
18. apr 2012

Ahojte, som v 9. mesiaci tehotenstva,3 dni mam taky hlienovity vytok slabo zltej farby, ale ked ma kontrolovala gynekologicka tak nic nepovedala. Dnes som vsak nasla na intimke tmavo zlty vytok a to ma zarazilo. Zajtra idem na gynekologiu, ale zaujima ma, ze ci mate s tym niektora skusenost, moze ist o zapal?

ikke
18. apr 2012

@mimkaza skor si myslim, ze moze ist o odchadzanie hlienovej zatky 😉
ak si chces byt ista, zavolaj gynekologicke, myslim, ze ak ta kontrolovala v poslednych dnoch, zapal by uz vtedy videla

svetlankat
18. apr 2012

tiez ma napadla najprv ta zatka, ale poze ist aj o vodu, ved zajtra uvidis. Skor sa priklanam k tej zatke

svetllana
18. apr 2012

Hlienová zátka odchádza tesne pred pôrodom pokiaľ viem. Výtok je v tehotenstve normálny. Neboj sa..ale pre pokoj v duši nič nedáš za to, ak to spomenieš svojmu doktorovi..

tinki
18. apr 2012

@mimkaza Bude to obyčajný výtok. V tehotenstve je hlienovitý výtok bežný. Hlienová zátka je obyčajne s prímesou krvi. A keby ti odchádzala voda, tak by ti pretiekla vložka. Kľud, bude to ok.

mimkaza
autor
23. apr 2012

Takze asi to nebol obycajny vytok. Stale sa ten vytok stupnoval, az mi vo stvrtok odtiekla plodova voda a po prichode do nemocnice som bola na 7 cm otvorena a maly bol do 20 min. na svete. Dnes nas aj s malickym pustili domov 🙂

mishhel
4. sep 2012

@mimkaza gratulujem🙂) 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre