Ahojte, som v 9. mesiaci tehotenstva,3 dni mam taky hlienovity vytok slabo zltej farby, ale ked ma kontrolovala gynekologicka tak nic nepovedala. Dnes som vsak nasla na intimke tmavo zlty vytok a to ma zarazilo. Zajtra idem na gynekologiu, ale zaujima ma, ze ci mate s tym niektora skusenost, moze ist o zapal?
tiez ma napadla najprv ta zatka, ale poze ist aj o vodu, ved zajtra uvidis. Skor sa priklanam k tej zatke
Hlienová zátka odchádza tesne pred pôrodom pokiaľ viem. Výtok je v tehotenstve normálny. Neboj sa..ale pre pokoj v duši nič nedáš za to, ak to spomenieš svojmu doktorovi..
Takze asi to nebol obycajny vytok. Stale sa ten vytok stupnoval, az mi vo stvrtok odtiekla plodova voda a po prichode do nemocnice som bola na 7 cm otvorena a maly bol do 20 min. na svete. Dnes nas aj s malickym pustili domov 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mimkaza skor si myslim, ze moze ist o odchadzanie hlienovej zatky 😉
ak si chces byt ista, zavolaj gynekologicke, myslim, ze ak ta kontrolovala v poslednych dnoch, zapal by uz vtedy videla