Chcem sa vás spýtať či je normálne keď som v 36 tt a bábätko sa mi strašne akoby puči ,tlači dole až to boly :( Dúfam že to nič zle nie je len my to pripadá nezvyčajné nikdy pred tým sa tak nepučilo .
A ešte niečo niekedy mám pocit ako by mi niečo v brušku kopalo ale bábätko to nie je, tie pohyby sú skôr ako týkajúce hodinky niekedy si myslím že je to srdiečko ale nie som si istá 🙂
Ďakujem vopred za odpovede 🙂
@85ikhgvc a jasné je to stikutka
@85ikhgvc myslim,ze je to stikutka😉
Je to stikutka 😊
Ja som to mala ked som sa niekam ponahlala a isla rychlou chodzou.. tiez ma zacalo vsetko boliet.. ked som si sadla a bola v klude preslo to. Pila som magneziu neperlivu a rodila som az 40+6
Moja sa len pučila, jej obľúbená poloha bolo vystrieť čo najviac obe nohy až som po dychu od bolesti zalapala. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@85ikhgvc aj j to mám už sa tlačí včera som mu asi dopomohla že som to trošku prehnala upratovaním ale kosť a všetko dole ma bolí neskutočne dúfam sa ráno postavím. Kedy máš termín ja som 36+3dnes