Podstupila niektorá z vás aj neskôr tento test? Všade sa uvádza, že do 28.tt. Mňa čaka síce zajtra, som 27+3tt, ale všade počúvam o tom, že baby posielajú domov už rano, keď majú aj minimálnu odchýlku a majú sa vrátiť o pár dní. Zamýšľam sa teda nad tým, že keď idem až teraz a má sa absolvovať do 28tt, tak či by som ho vedela potom opätovne zopakovať aj neskôr- v 29.tt.? Vďaka.
@diewcatqoo mňa tak domov poslali a zle mi nebolo. To že si to o tom ty nepočula neznamená že sa to nedeje.
A autorka áno je možné aj neskôr to absolvovať. Ja som medzi prvým vyšetrením a tým druhým skončila v nemocnici tak mi to tam potom robili dodatočne až niekedy okolo 30tt
@diewcatqoo áno pošlú keď máš nalačno ráno vyššiu glykemiu ako je norma, myslím, že musíš mat pod 5. Dnes som bola.a jedna mamka bola po druhý raz, pýtala sa jej ci sa vyhýbala ovociu a sacharidov pár dni. Aj tak ju zase poslali domov, že znovu ma vysoke a ze sa ma k diabetologovi objednať... takže posielajú domov...
To je pre mna nova info, fakt som nevedela, ze posielaju domov, ani neviem o nikom, komu by sa to stalo.
@diewcatqoo no 3 z mojich aktuálne 6tich tehotných kamarátok poslali domov 🙂 takže je to viac než bežné… jedna mala hodnotu 5.2 a jedna 5,1 🙈😅 takže aj pri takých odchylkach posielajú..
@ivkav5 Test sa moze zopakovat hned druhy den,ak bude lacna glykemia opat vyssia ako norma - odoslu na diabetologiu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V zivote som nepocula o tom, ze by boli niekoho poslali domov uz rano a kazali mu prist inokedy. Teda, mimo toho, ak niekomu prislo zle. Vtedy posielaju domov.