Ahojte Baby, viete mi poradit ako funguje temesvaryho roztok ( roztok na zistenie uniku plodovej vody)? Mam ho doma a chcem ho skusit pouzit. Dakujem
@dominika0808 potrebujes cistu obycajnu bunicinovu vlozku (nie Always & spol), tu si normalne vlozis a po par hodinach pouzitia ju proste vezmes a polejes roztokom. Ak zmodrie,je to plodovka .
ja som polievala aj nohavicky...
@petamich dakujem a prosim ta kolko treba toho nakvapkat ci od oka? A vysledok hned odcitam?
@ayanamirei dakujem a prosim ta kolko treba toho nakvapkat ci od oka? A vysledok hned odcitam
jasne, od oka...ano, hned to zmeni farbu
ako sa pise nado mnou 🙂 to sa hned sfarbi
@gelifil dakujem pekne
@petamich dakujeem
@dominika0808 ahoj, ja som si dala vacsi vatovy tamponik a po nejakom case som ho vybrala, poliala s tym a bol tyrkysovy - jasna plodova voda. Akonahle sa sfarbi na zeleno, modro, tyrkysovo, ber veci a smer porodnica. Daj si este vlozku a oni tam spravia dalsi test.
@dominika0808 jezis prosím odkiaľ ho máš? Asi z nemocnice ze?
@diana999 ja som ho len nahodou zohnala v lekarni pri nemocnici aj to mi povedali ze mam stastie ze ho nahodou objednali..
@diana999 to ti daju aj v nemocnici do striekacky, staci par kvapiek, nemusis polievat, cize minies minimum
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
daj si poporodnu vlozku a ked budes mat pocit, ze ti odisla voda, tak ten roztok nakvapkaj na tu vlozku, ak sa sfarbi do fialova je to plodova voda