Tekutý výtok v 40. týždni

marta0305
13. feb 2022

Ahojte mamičky 🙋‍♀️chcem sa Vás spýtať som v 40tt termín pôrodu mam 15.2 zatiaľ sa nič nedeje len mam také tlaky silné... Včera aj dnes som si všimla na vlozke že mám akýsi tekuti výtok môžte mi prosím vás poradiť čo to môže byť? Výtok je bez farby ďakujem 🙏🙏🙏

raszuz
13. feb 2022

@marta0305 skus zbehnut na gynekologicku pohotovost, ci to nie je plodova voda, ja som toto mala v 36 tt, bola to voda a aj som porodila v 36 tt

lienka.7
13. feb 2022

@marta0305 mne takto zacal porod, v pondelok výtoky a vo štvrtok sa mala narodila. Uz som to aj nejako cítila... v stredu mi začala aj primes ruzovkasteho, ale na porodnici ma este otočili ze nic. No a do 24 hod.bola potom mala na svete. Odisla zátka z ničoho nič a do 2 hod.sa mala narodila.

marta0305
autor
13. feb 2022

@raszuz a voda nieje úplne tekutá keď odteka?

marta0305
autor
13. feb 2022

@lienka.7 ďakujem za odpoveď

lienka.7
13. feb 2022

@marta0305 mne voda neodtiekla ani pri jednom porode. "Pichali" mi ju vždy na sale. Aj ja som mala pocit, ze to môže byt voda, chodila som na WC snad každých 10 min.🙈 v nemocnici ti spravia test, zbehne si tam. Len si daj čistú porodnu vložku.

raszuz
13. feb 2022

@marta0305 ja som mal pocit, ze si stale cvrkam 🙂, cize tekute to bolo dost

nikpa
13. feb 2022

@marta0305 plodová voda ale to je že ozaj voda, nepripomína výtok alebo hlienova zátka...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre