Tehuľky, ako často chodíte močiť?

natalieperez
15. mar 2014

Ahojte, som v 31 týždni a chodím veľmi často močiť..Niekedy idem aj po 10tich minútach znova, v noci každú hodinu. Je to normálne?

iwqa
15. mar 2014

@natalieperez no neviem, či to je normálne ale ja som tiež tak počas tehotenstva chodila často na záchod, neustále som mala pocit, že sa mi chce a keď som došla na wc tak pár kvapiek a nič 😀 chodila som minimálne raz do polhodiny-hodiny

awalancha3
15. mar 2014

😀 ........................... 😉 ano, je to normalne.....normalne by nebolo, keby si kazdu hodinu vypiškala vela tekutiny, alebo s primesou hlienu ci krvi a podobne.........

anatalia77
15. mar 2014

@natalieperez je to normalne,proste treba vydrzat..

jankaferancova
15. mar 2014

@natalieperez je to normalne,nic sa neboj,panva je pocas obdobia viac prekrvena ako ineokedy,takisto poloha babatka,moze tlacit na mechur.ja tiez chodim stale 🙂

veriiii
15. mar 2014

@natalieperez to preto,lebo babo uz tlaci na mechur a ten sa nevie dostatocne vyprazdnit, odporuca sa na wc trosku povrtiet dopredu dozadu, ked si na malej,aspon mne to porodna sestra v britanii tak poradila..funguje to😀.. a tak by sa mal mechur lepsie vyprazdnit..a tym padom by si mala dlhsie vydrzat..budit sa kazdu hodinu v noci nie je bohvie co, to uz mas poporodny trening?😀

natalieperez
autor
16. mar 2014

ďakujem baby za odpovede 🙂

@veriiii no ten trening uz trva dva mesiace, budem vytrenovana az az 😀

a keď sa postavíte že idete na wc, nemáte také tvrdšie brucho, z toho že sa vám chce?

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vejavika
16. mar 2014

No ja mam to iste,v noci kazdu hodinu chodim,som sa nevyspala poriadne ani nepamatam. ☹ No musime to dako vydrzat.A ked idem do mesta nahodou alebo nieco vybavovat,tak premyslam,ze kde to na mna zasa pride 🙂

anicka246
16. mar 2014

jasné že to je v pohode, ja ked som bola tehotná chodila som stále stále, aj v noci a veru tak isto ako už žienky písali, prišla som na WC a pár kvapiek :D takže určite to je ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre