Tehotenstvo bez poslíčkov

ewwa666
10. máj 2013

Ahojte kocky 🙂 mam na vas jednu otazocku 🙂........... som v 36tt a este do teraz som nemala ani jediny krat ,,poslickov,, .. 😨 na kolko zijem v zahranici je tu uplne iny sstem vysetreni a aj prehliadok ako na slovensku a moj doktor sa ma do teraz este ani neopytal ci som ich mala .. vlastne som sa o tom ze nejaky poslickovia existuju dozvedela od kamaratiek zo SVK 😒 (nemam skusenosti s tehotenstvom, ocakavam moje prve babo ) ... takze by som sa chcela opytat ci je to nieco zle alebo si robim starosti marne .. dakujem vopred za odpoved 🙂 Evca

bubelko
10. máj 2013

@ewwa666 ja som nemala ani pri jednom 😉 takze podla mna si nemusis robit starosti 😉

jujlucka
10. máj 2013

ahoj...ja som pri dcerke tiez vobec nevedela, co su to poslickovia...ani som necitila tvrdnutie maternice...proste nic....a teraz, ked cakam chlapceka, ich citim kazdy den a aj to tvrdnutie...mam uplne ine tehotenstvo, ako pri prvej dcerke

sjuz
10. máj 2013

podla mna si robis zbytocne starosti. Ja som nemala poslickov vobec, ale pravdepodobne som ich iba necitila. A to uz mam 2 tehotenstva za sebou. zato som mala lahke a rychle porody bez liekov. tak drzim palce nech si na tom podobne 🙂

erienka
10. máj 2013

ani ja som ich zatial nemala...a ani sa ma na to doktorka nikdy nepytala

hori
10. máj 2013

po dvoch tehotenstvach stale neviem, co su to poslickovia, tvrdnutie brucha a pod. Ked to prislo, tak to proste bol uz porod... 😉

ewwa666
autor
10. máj 2013

jooj dakujem za odpovede kocky 🙂 ste zlate 🙂 priatel mi hovoril ze sa stresujem zbytocne ale kedze to bude moje prve babo tak sa stresujem za kazdu kravinu 🙂 ale sice nemam poslickov ale mam dost bolenie celeho spodku resp. ma bolia cele steny pri nejakom pohybe ..( vstavanie ,chodza, otacanie sa v posteli ...) mate aj s niecim takymto skusenosti ? 😝

anjelicek26
10. máj 2013

@ewwa666 - ja som pri malej tiez nemala ziadnu citelnu cvicnu kontrakciu, az tu poriadnu v 41.tt 😅 Napriek tomu sa mala narodila za 4 hodiny 🙂 Takze maternica asi nejako na tajnasa predsalen trenovala 😀

lenkab1984
10. máj 2013

ja som tiez pri prvej dcerke nemala ziadnych poslickov a ked som si v 35tt myslela ze som sa ich konecne dockala, tak to uz sa mala pytala na svet a to ma rano chytilo a pred polnocou bola na svete. tak teraz som zvedava, dokedy vydrzi tento drobcek, kedze ten so mnou cvici uz od 23tt

fomarik
10. máj 2013

ja taktiež neviem čo sú poslíčkovia tvrdnutie brucha. Nič z tohto som nepociťovala. proste to prišlo a bolo. 😉

dejka77
10. máj 2013

Ani ja som to nezazila. Nie kazda zena to ma.

ikke
10. máj 2013

ja by som povedala, ze ak ich nebudes mat ani v takom 38tt, zacni sa psychicky pripravovat na prenasanie 😉
ja som tiez nemala ani poslickov ani tvrdnutie brucha a prenasala som 12 a 13 dni...

vampgirl
10. máj 2013

Ja po dvoch tehotenstvach takisto stale neviem, co to je tvrdnutie brucha a poslickovia 🙂 ked prisli kontrakcie, boli to rovno tie prave 🙂 a druhe tehotenstvo bolo dokonca s dvojickami, takze vsetci ma varovali pred tvrdnutim brucha uz pomaly od 20.tyzdna 😀 A inak neprenasala som ani raz, takze nemusi to znamenat, ze budes prenasat 🙂

dahra
12. máj 2013

Pri prvom som nemala nicovate nic, ani tvrdnutie brucha, ani cvicne kontrakcie, ziadni poslickovia. Kontrakcie mi zacali hneď s 5 minutovymi intervalmi, hned tie prve trvali cca 45 sekund. Som ich poctivo merala. 😉 CTG este 4 hodky pred porodom nevykazovalo ziadne kontrakcie, ja som totiz necitila nijake dianie v bruchu - len prisernu bolest v krizoch, co sa tiahla cez panvu - pocit, ze mi bedra natahuju na skripci a koncilo to v stehennych kostiach, takmer az nad kolenami 🙂 Ziadne prenasanie, rodila som 4 dni pred ofi terminom.

norcima
12. máj 2013

Vobec si nerob starosti, mna sa doktor pytal ci mavam tvrdnutie bruska, a ja mu vravim, ze nie , vysetroval ma a hovori, ako ze nemavate, prave ho mate 😀 , predstavovala som si to inak 😅

ivanka.7
13. máj 2013

@ikke ja som poslickov nemala, ani tvrdnutie a ked zacali prvi "poslickovia", tak uz to bol porod 😀 mala sa narodila o 3 dni skor 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre