Ahojte žienky chcem sa spýtať máte niektorá taký pocit že máte ťažké bruško že vás tlači a ťahá ale len pri státí a chodení vždy si musím sadnúť alebo ľahnúť lebo až nemôžem stať vtedy necítim nejaké tvrdé bruško ani nič iba občas také napnuté keď som sa minulý týždeň nato pýtala doktora povedal mi "veď ste tehotná to nie je len tak že maternica sa rozťahuje " som v 29tt ďakujem za odpoveďe ❤️
@apip42 no veru je to na nič ale aspoň že to nemám úplne každý deň niekedy sú chvíle (dni) že je to v pohode ale niekedy ma to až vydesi.
@veronika_255 ja som mala asi tyzden relativne ok ale inak skoro stale😩
@veronika_255 to je uplne normal, je to tarcha, neurobis s tym nic bohuzial.
@klaudscha11 takym stylom, ze ani kracat nevladzes?
@apip42 tak to ma mrzí hádam nám to rýchlo ubehne 🙂
@veronika_255 keby som aspon vedela, ze je to ok, tak to nejako rozchodim ale bojim sa o ten krcok tak radsej lezim😏 uvidime co bude v poradni,, uz dobojovat nejako len🙏🏻
@veronika_255 začni užívať magnézium, mne dr na toto v tehotenstve odporúčil Magnerot, ciastočne sa to zlepšilo.
@nikpa ďakujem za radu davam si magnézium ale necítim nejakú úľavu žeby pomohlo sú dni kedy natlacim do seba aj 3 a dúfam že pomôže a nepomôže a sú dni keď si nedám ani jedno alebo Max 1 a je to okej ☺️
@apip42 to stále len ležíš či aj niečo robíš myslím varenie upratovanie občas nejaká prechádzka či sa ti nedá vôbec nič ?
Držím palce nech ti to rýchlo ubehne myši to byť ťažké ak fakt len stále ležíš keď sa ti inak nedá :/
@veronika_255 ano stale len lezim, iba jedlo, wc a sprcha sa presuvam😩 je to hrozne, vobec nemozem chodit ani fungovat,, ked mam ist na poradnu tak to je pre mna nadludsky vykon.. dakujem, uz len par tyzdnov, to uz nejako snad dam🙏🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano mam presne to iste 😔 koncim 27tt a uz to mam asi od 20tt,, je to sialene, nemozem nic len lezat.. mala som to aj v prvom tehu, potom skrateny a otvoreny krcok takze dost utrpenie😕