Dobrý večer mamičky viete mi poradiť čo mám robiť už niekoľko dni sa mi strašne svrbia obidve celé ruky už neviem čo mám s tym robiť pomôžte som 36-týždni tehotenstva vopred ďakujem pekne
@tehulka2016 vravela som doktorovi a nič nepovedal
@lalia333 od doktora žiadať krvné testy na vyšetrenie pečene.. Tri mesiace dozadu som tak prišla za doktorom, bol piatok, vzali mi krv a hneď hospitalizácia, vraj kvôli výsledkom, že budú poobede a u neho by boli až v pondelok.. Prišli výsledky a ešte mi ich ani poriadne nepovedali, už som dostala vyvolávqčku.. Netreba čakať, dá sa to riešiť liekmi.. U mňa to však začalo náhle svrbením celého tela a skončilo pôrodom v 34tt...ale samozrejme, môže to byť aj hoc čo iné, nejaká banalita. držím palce, aby to bolo v poriadku 🙂
Ja som mala vyrážky keď som bola tehotná, svrbia e, hlavne na rukách. Brali mi krv a všetko ôk, tak som skúšala vylúčiť nejaké jedlo. Robili mi to napr jahody a údeniny som musela vynechať a tak. Ale mali by zobrať krv.
@tehulka2016 bábo ti netlačilo ja pečeň... To je hlúposť. Pečeň reagovala s tehotenskymi hormónmi. Viem o Tom svoje. Pôrod v 7 mesiaci
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lalia333 povedz to dr, nech tzi zoberu krv. Babo moze tlacit na pecen. Mala som to pri prvom tehu, dlane som mala az cervene a den pred hospitalizaciou som porodila a nastastie vsetko bolo ok