37 týždeň tehotenstva a dnes v noci aj cez deň ma trápili bolesti brucha može sa jednať o poslíčkov alebo začiatok kontrakcii? Niesu to velmi pravidelné interval chvilku to bolí potom prestane potom zase a potom nič ani sa nestupňujú. Trapila ma aj strašne pichavá bolesť v konečníku a to absolutne neviem čo može znamenať a či je to ok alebo radšej zajsť k dr?
Ja keď som mala poslickov, tak to bolo nejaké 2 hodky a potom to prešlo. Bolo to také navalove. Potom prešlo a bol pokoj.
Moja mama mala takto bolesti celú deň ešte sa bola kuoat v jazere nakoľko to silne nebolo atď.. ráno cítila stále bolesti...nemenili sa no iska radšej k dr...odtiaľ ju brala sanitka a do 1h porodila...co dobu mala len také mierne bolesti. Radšej sa dat pozrieť
@khuliniova tak včera som behala iba po byte kedže som upratovala celý byt, (velké upratovanie) a potom som celkom dlho sedela v aute inak som velmi nechodila.
@lienka.7 Mne to trvalo cca od nejakej 4 hod ráno do nejakej 2-3 poobede a odvtedy mám tiež celkom klud sem tam skor keď ma maličké kopne tak to zabolí. Ale ani brucho si necítim nejako tvrdé
@zuzi0911 a odtiekla jej voda alebo ani to nie?
Nie nic...proste ju len pobolievalo brucho
@nurielka no tak uvidím zajtra alebo najbližšie dni lebo keď som si dala tehotenské vitamíny kde je hlavne magnezium tak to o chvilu prešlo vlastne.
Keď to príde zasa ,skús horúcu sprchu ..ak to prejde ,sú to len poslickovia ..ak by to boli kontrakcie tak by sa to rozbehlo 😉
@mamkalentedkova áno bola som aj v sprche teple mi robilo praveže dobre.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nechodila si veľa? Ja som m také pichlave bolesti mala keď som vela chodila...aj rezanie..