Stresujúce obdobie v 36. týždni

miriam7979
19. jún 2020

ahoojte baby som v 36 tyzdni a momentalne prezivam velmi stresujuce obdobie (mama ma zdravotne problemy) aa chcem sa spytat ze ci to moze mat vplvyv na babetko alebo ked uz tak jedine ze predcasny porod bojim sa sice sa snazim nestresovat ale nejde to...dakujeem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulka027
19. jún 2020

Skus sa spytat doktora,ci by si nemohla uzivat magnezium.

evinka3007
3. júl 2020

Urcite to na babatko ma vplyv, no pre tvoj klud ti poviem ze som mala velmi stresujuce cele tehotenstvo, vela som sa natrapila a naplakala a bala som sa ake budem mat dieta ked toto vsetko muselo prezivat so mnou uz kym bolo v brusku, no od narodenia to bol maly anjelik...bohuzial aj taketo situacie patria k zivotu, to si nikto nevyberie...uz si pomaly vo finale tak drzim palce aby ste to co najlepsie zvladli a maminke skore uzdravenie 🍀

brigib
4. júl 2020

@miriam7979 ahoj, aj ja mám teraz velmi vycerpavajuce odbdobie. Ja som 29tt a otecko môj dostal porazku. Kazdy den chodim k nemi do nemocnice, velmi tazko to znasam. Ja mam velmi dobre vztahy a s rodicmi. Sestra mi tribi tazkosti, ma 32 rokov a akoby bola puberte, ona sa chve rozvadzat, skaredo sa rozprava s rodinou. A oco si nato nepamata nic, aj ked som nemocnici mysli, ze som ona. Hnevam sa na nu, ja chodim s mamou tehotna za lekarom, brali sme im darceky. Drzim sa aby moja najvacsia laska to nepocitovala, aby bola pokojne babatko. Ako to zvladas problemy ty? Uz sa ti podarilo pokojnejsia byt?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre