Špinenie v 30. týždni

3. aug 2020

Ahoj, som v 30 tt a dnes som si všimla ze mam slabo ružové špinenie. Je toho malinko ale neviem co to môže byť. Baby z čoho to môže byť? K lekárovy mam ísť zajtra ráno.

miskamichalka
3. aug 2020

Nerobila si nieco namahavejsie? Urcite by som k lekarovi zasla aj hned, pokial sa to objavi znova alebo ked to neprestane. Istota je istota.

autor
3. aug 2020

@miskamichalka no ja stále len ležím pretože mám problémy s krckom akurát na WC jest a späť do postele. Včera som bola akurát na zmrzku trosku ma aj v triasli v aute v rade som čakala ale nič strašné tak neviem ci to môže byť stoho :/

pralinka25
3. aug 2020

tiez som to mala presne takto. mala som kludovy rezim kvoli skracujucemu krcku a okolo 30tt som mala ruzovy vytok. na najblizsej poradni ktora bola tak o 3 dni som to spomenula dr. vtedy mi zistil mykozu (hoci priznaky som nemala) a este viac skrateny krcok. nasadil mi lieky na mykozu a progesteron. odvtedy som spinenie nemala ale krcok sa pomalinky aj tak skracuje dalej.

autor
3. aug 2020

@pralinka25 no ja len dúfam ze ten krcok mi vydrží..

miskamichalka
3. aug 2020

Podla mna len oddychuj a zmrzku nech ti prinesu 🙂 tolko este vydrzis. Drz sa

autor
4. aug 2020

@pralinka25 no tak nakoniec aj ja mam mykozu. Bez príznakov. Dostala som masticku.

pralinka25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pralinka25
4. aug 2020

tak to je ten lepsi pripad. tiez som o tej mykoze ani netusila a ani netusim ako som k nej prisla kedze len doma lezim kvoli krcku ani sex nemame kedze mam rizikove tehu. ale kazdopadne po vylieceni mi aj spinenie preslo. tak snad to tak bude aj u teba.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre