Ahojte. Koncim 35tt,vcera som bola v poradni, babatko sa ma k svetu, ja otvorena na 1 prst, mam pesar uz dva mesiace kvoli slabemu a kratkemu krcku. Ide o to ze mi dr vyseteovala krcok a potom som doma zacala spinit, vcera do vecera to celkom ustalo, ale dnes zasa, zrana viac, potom klud a teraz znova viac. Nie nejak masivne, alw musim si dat intimku. Moze to byt tym vysetrenim? Bolo to trocha bolestive a ze krcok je strasne makky. 🤷♀️Mate niekto skusenost?
Najlepšie ísť na pohotovosť, za to nič nedáš a aspoň budeš v kľude. Radšej sa previezť zbytočne, ale budeš spokojná 🤗
Aj ja som krvacala cele 2 dni po vysetreni, tusim som bola v 37tt. Porodila som 5 dni pred predpokladanym terminom porodu zdraveho synceka. Podla mna to mas tiez z vysetrenia, ale asi by som radsej aspon zavolala doktorke ci neprist na kontrolu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano je to bezne, mne sa to stavalo aj, ked som nebola tehotna a nemala som zapal
Sliznica je prekrvena