Spánok na konci tehotenstva

20. dec 2022

Ahojte, poradte tipy na spanok v zevere tehotenstva. Tehotenstvo ako take zvladam dobre, zle je, ked si mam lahnut. Neviem sa ulozit aj preto, ze babo je zle otocene. Mozem spat na jednotlivych bokoch, ked z jednej strany vykopava nozickami a z druhej vyduva hlavicku? Vzdy sa v noci zlaknem, ci som ho neprilahla a nepripucila 🙈 Dakujem.

larazivago
20. dec 2022

Ja som si od 7meho mesiaca nevedela nájsť polohu, spala som veľmi málo. A keď, tak na bokoch a medzi kolenami mužova perina. Veľa mužovej periny. 😁🤷‍♀️

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
20. dec 2022

@beata_k vobec, doktor mi tuto polohu zakazal.. raz som tak zaspala a ostalo mi po prebudeni strasne nevolno, normalne som to musela rozdychavat

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki234
20. dec 2022

Tiez unavena ako pes a nie zaspat. Na konci som si dala pekne na zem deku a sadla som si, a ruky hlavu som mala na posteli. Reda sedela som ale hlava na posteli a normalne som sa prykrila paplonom. Takto bolo dobre aj mne aj krpcovi. Ked som mala bolesti noh tak som sa chodila v noci prechadzat a zaspala som kolko krat v kresle. A to mi tiez bolo ok.

autor
20. dec 2022

@mamula20 to mi je jasné, že musíme vydržať 🙂 mňa skôr chytá panika, či bábu neublížim spánkom na boku, keď viem, že z jednej strany má uloženú hlavičku a často sa na tejto strane zobudím..

autor
20. dec 2022

@beata_k áno viem, preto sa tejto polohe radšej vyhýbam.. už ma o tom poučil aj doktor.. ja sa len bojím, že ak má bábo naľavo uloženú hlavičku a ja sa zobudím na tejto strane, či je v pohode a nemôžem mu ublížiť

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
radovanaa
21. dec 2022

Ahoj 😊 , mam to rovnako , myslím že to v posledných týždňoch takto je a nespravíme s tým nič musíme už iba vydržať 😇

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre