Ahojte bola niektora z vas na 3D v sonoclinic kosice? 🙂 chcem vediet ci vam urobili fotecku alebo nie
@megynka20 dakujem pekne lebo pri druhom 3D mi to spomenuli ale pri tretom nie 🙂 a urobili vam peknu fotku na 3tom 3D? 🙂
@matulik212 ja som nebola v 3.trimestri,ani ma zatial neposielal moj Dr.zajtra idem k nemu,tak uvidim co povie 🙂
@matulik212 zdravim ;) pytali od aj vymenny listok? Idem teraz v 3.trim v stredu na ten posledny ale zabudla som listok pytat od mojho dr
@ettie nepytali odomna vzdy som im dala automaticky takze neviem vam povedat ale podla mna by nemal byt problem 🙂
Ahojte, chcela by som sa opýtať ohľadom Sonoclinic v KE. Vyšlo vám pohlavie také, aké vám povedali na usg v 1.trimestri? Môžem sa spoliehať na ich výsledok? Ďakujem.
@bb1bb kamaratke na prvom povedali dievcatko a na druhom chlapcek a bol chlapcek (ale to bolo v myslave). A kto vas vysetroval? Mna doktor hatiar a aj nam vysvetlil preco to bude chlapcek. ale prizvukoval nam, ze je to zaciatok. ze mylit sa moze. moja obvodna dlho nevidela nic. az po druhom 3D sme mali potvrdene uz naisto, lebo semenniky sme videli vsetci velmi zretelne. Potom uz aj na 2D v pohode bolo vidiet. ale zasa len vdaka tomu, ze maly bol dobre otoceny. no ja by som im na tych 85% verila, ked uz povedali 🙂
@bibih Mňa tiež Dr. Hatiar (14tt), tiež nám povedal, prečo to bude chlapček. Vravel, že je to istota na 94%. Preto som to brala už ako fakt, ale na poslednej poradni môj lekár povedal, že jemu sa skôr zdá dievčatko, ale má nožičky pri sebe, tak je to len odhad (to bolo 19tt). Preto teraz neviem, komu veriť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@matulik212 ahoj,ja som bola 2x,fotku ti urobia,len si musis vypytat a plati sa 10 eur.