Ahojte!
Dnes som bola na sono vyšetrenie, a moje bábätko malo len 2650g.(sono urobila iná doktorka, moja dr je na dovolenke) minuly týždeň (25.08) som bola u mojej dr, vtedy bábätko malo 3100 g- 36 tyzden. Plus info: 13.08 som bola tiež, vtedy malo 2430 g.
Asi niekto zle meral, alebo čo je teraz? Som trosku nervozna už z toho.
Stalo sa Vám už take?
Dakujem.
@tedina7 tak vela mojich kamaratiek spoluziacok malo dcerky synov a v 39tt az 41tt porodili dieťatko o vahe pod 3000g, okolo 2400g a 2 800 g plus minus. To neni mala vaha 😊😊 rychlo to dobehli. Ba boli väčšie po mesiacoch jak tie väčšie deti predtym😄
A druhej povedali ze bude mat mensie babo a nakoniec "drobec" 4650g..šok tipovali az o kilo a pol menej... Porazilo by ma 🙂
Ale ako je to možné, že pred týždňov moje babo meralo 3100 g, a teraz 2650g?
@tedina7 váha je presná až keď bábätko skutočne odvážia inak je tam rozmedzie +-500g. Stačí že lekár trošku inak dá sondu už môže byť hodnota iná...pokiaľ je dobré vyživované a všetko je v poriadku netráp sa. Mne 2h.pred pôrodom pov.ze má 2700 a mala 3200g. A pri prvej rovnako tým že som bola riziková často vyšetrovania každý lekar nameral niečo iné a primár to jasné vysvetlil keď ho odvážime budeme presne vedieť 😊
Dakujem pekne! ❤️
😂 jaaj týmto sa vôbec netráp 🙂 ja som mala bruško malinké , na poslednej poradni mi povedali že ma cca 2500 g a nejakých 46-47 cm , porodila som o 5 dni a mala 3320g a 51 cm 😀 až keď je dieta na svete vedia lekári presnú váhu a cm ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tedina7 váha je len orientačná, dôležité je, že je bábätko aj Ty v poriadku. A 2650 g nie je "len" 😊 Neboj nič, tieto merania sú nepresne, mne sa netrafili o takmer 350 g pri odhadovanej váhe. A kamoška teraz rodila, týždeň pred podorom určili váhu 3400 g, syn sa jej narodil takmer 4,3 kg 😁