čavky baby som v 8.mesiaci a káždé ráno ma preháňa už asi 3 deň,je to Ok? Vraj u tehotných nadúvanie je v poriadku ... Je to tak a čo na to pomáha?
Ja som mala v 32. týždni podobné problémy... Na toaletu som lietala celý týžden tak 5-6 krát za den... Dôležité však bolo, že bez teploty a bolesti.Tak som nasadila Smectu - nezabrala, Hylak Forte - nezabral tiež. Skončila som pri Bifovale, čo su super probiotika a tie mi konečne pomohli a dali všetko do normálu 🙂 Neviem z čoho to bolo, ale som rada, že to prešlo, lebo s váhodu som šla dole 2 kg v priebehu 10 dni. Spomenula som to môjmu doktorovi a ten vravel, že je to ok. Nemam sa bať. Fakt odporučam probiotika, daju to všetko pekne doporiadku, upravia flóru v črievkach 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mimsy včera tu bola taká istá téma. s názvom nevyteká mi kolostrum.ale ide tam oto,že tehulka mala také podobné príznaky akurát,že mala aj bolesti nadránom .mrkni