Ahojte. Pisem anonymne lebo sa hanbím a mám sa chuť prepadnúť pod zem. Som tehotna v 7 mesiaci a už sa nevladzem holiť tam dole. Vy ste to ako mali? Do koľkeho mesiaca ste sa holili? 🤐
Ja som v 9tom a holim sa stále, nestojím o tento servis niekde na príjme pôrodnice od ufrflanej sestričky 🙄 väčšinou to zvládam po pamäti, keď sa to len "udržuje" tak sa to dá na zopár opatrnych ťahov zvládnuť.
Ak je už nutné dôkladnejšie holenie po dlhšej dobe tak zrkadielko alebo ak ti to nebude nepríjemné tak manžel.
Ja tam už tiež nevidím a holim sa po pamäti. Sú také žiletky s mriežkou, že sa s tým nedá porezat, tak používam radšej tie, keďže to je iné len so zrkadielkom alebo len po pamäti. Prípadne popros polovičku. Ja sa tiež chcem vyhnúť tomu aby to spravila nejaká sestrička v nemocnici, tak v deviatom mesiaci sa budem holiť radšej každý deň asi 😅😅
Si len v 7 mesiaci.....počkaj čo bude za chvíľku
V pohode. Nie je sa za co hanbiť. Som v 27 týždni a už minulý mesiac som pri holení nacvičovala spartakiadu. Mam ponerne veľké bruško, asi ako s prvým synom pred pôrodom. Používam zrkadlo, fajn pomôcka
Normalne do pôrodu
kupila som si zrkadielko a oholila sa este aj po prasknuti vody.. bola to komedia.. ale dala som to 😂😂😂
Ja som sa holila sama aj do porodnice a bez zrkadielka a dokonca sa ma sestrička pýtala, že kto ma oholil. Mne to prišlo ľahké, aj poslepiačky by som to zvládla, po hmate. Neviem, čím to je, že niektoré ženy to zvládnu a iné nie, veď na tom nič ťažké nie je. Pre mňa to bola malina a určite nie som dáka gymnastka alebo extrémne ohybná alebo čo, ale úplne priemerná žena ako tisíce ďalších.
Ja mám skôr problém ze čím častejšie sa holým tým som viac vyhadzana ako často sa holite hlavne posledné týždne keď je poradňa každý týždeň ?
holila som sa este pred cestou do porodnice, po pamati a do zrkadla - opatrne, pomaly a v pohode, ved sa neholime britvou ;) nestala som o tento servis od manzela a uz vobec nie od sestricky v nemocnici
dakujem, teda sa budem holit sama radsej.
ja som tri roky po poporode a tiez nevladzem 😅 dovtedy som sa holila este aj ako tehotna aj na porodnu salu som sa v pohodke oholila ale odkedy mam dieta nemam akokeby cas a naladu na nic
Po pamati alebo zrkadlo👍
Ja som sa hodila po pamäti za pomoci zrkadielka prípadne aj epilacny krém pomohol.
A bude už len horsie😅... Ja som sa skoro vždy rezla. Skus poprosiť partnera.
Normálne som sa oholila ešte ráno pred pôrodom...po pamäti ...hlavne treba mať kvalitnú žiletku s ktorou sa neporežeš...roky používam pánsky Mach3, je oveľa lepší ako dámsky 🙂
Ja neznášam chlpy, takže v tehotenstve som sa holila až do pôrodu.
nevadi, dokonca aj znama mi vravela, ze jej pri tom muz pomahal 🙂
@michaela789 ja presne ako ty.
Úplne normálne po pamäti, keď sa holím často neni problem a v najhoršom treba použiť zrkadlo. Muža by som s týmto vôbec neotravovala, najlepšie mam cit ja sama vo svojej ruke, cize tak.
No problem, mam 5 dni do termínu,brucho veliké a žiadna katastrofa.
Akurát ked si holím nohy tak mam v sprchaci vedro otočené naopak, nan si vyložím nohu a je mi tak pohodlne ze sa nemusím nejak zohybat extremne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Poprosiť priateľa / manžela 😊