Som v 7. mesiaci a nevládzem sa holiť tam dole

19. okt 2021

Ahojte. Pisem anonymne lebo sa hanbím a mám sa chuť prepadnúť pod zem. Som tehotna v 7 mesiaci a už sa nevladzem holiť tam dole. Vy ste to ako mali? Do koľkeho mesiaca ste sa holili? 🤐

xsimonkax
19. okt 2021

Poprosiť priateľa / manžela 😊

michaela789
19. okt 2021

Ja som v 9tom a holim sa stále, nestojím o tento servis niekde na príjme pôrodnice od ufrflanej sestričky 🙄 väčšinou to zvládam po pamäti, keď sa to len "udržuje" tak sa to dá na zopár opatrnych ťahov zvládnuť.
Ak je už nutné dôkladnejšie holenie po dlhšej dobe tak zrkadielko alebo ak ti to nebude nepríjemné tak manžel.

klip0
19. okt 2021

Ja tam už tiež nevidím a holim sa po pamäti. Sú také žiletky s mriežkou, že sa s tým nedá porezat, tak používam radšej tie, keďže to je iné len so zrkadielkom alebo len po pamäti. Prípadne popros polovičku. Ja sa tiež chcem vyhnúť tomu aby to spravila nejaká sestrička v nemocnici, tak v deviatom mesiaci sa budem holiť radšej každý deň asi 😅😅

kkovacovak
19. okt 2021

Si len v 7 mesiaci.....počkaj čo bude za chvíľku

zafir01
19. okt 2021

V pohode. Nie je sa za co hanbiť. Som v 27 týždni a už minulý mesiac som pri holení nacvičovala spartakiadu. Mam ponerne veľké bruško, asi ako s prvým synom pred pôrodom. Používam zrkadlo, fajn pomôcka

ivik4
19. okt 2021

Normalne do pôrodu

denden77
19. okt 2021

kupila som si zrkadielko a oholila sa este aj po prasknuti vody.. bola to komedia.. ale dala som to 😂😂😂

janulka1802
19. okt 2021

Ja som sa holila sama aj do porodnice a bez zrkadielka a dokonca sa ma sestrička pýtala, že kto ma oholil. Mne to prišlo ľahké, aj poslepiačky by som to zvládla, po hmate. Neviem, čím to je, že niektoré ženy to zvládnu a iné nie, veď na tom nič ťažké nie je. Pre mňa to bola malina a určite nie som dáka gymnastka alebo extrémne ohybná alebo čo, ale úplne priemerná žena ako tisíce ďalších.

miirka123
19. okt 2021

Ja mám skôr problém ze čím častejšie sa holým tým som viac vyhadzana ako často sa holite hlavne posledné týždne keď je poradňa každý týždeň ?

petamich
19. okt 2021

holila som sa este pred cestou do porodnice, po pamati a do zrkadla - opatrne, pomaly a v pohode, ved sa neholime britvou ;) nestala som o tento servis od manzela a uz vobec nie od sestricky v nemocnici

klip0
19. okt 2021

@miirka123 v tomto mne veľmi pomohol elektricky holiaci strojček. Ale teraz mám obavu ho používať tam kde dobre nevidím 😅

autor
19. okt 2021

dakujem, teda sa budem holit sama radsej.

w123
19. okt 2021

ja som tri roky po poporode a tiez nevladzem 😅 dovtedy som sa holila este aj ako tehotna aj na porodnu salu som sa v pohodke oholila ale odkedy mam dieta nemam akokeby cas a naladu na nic

hennyinnsbruck
19. okt 2021

Po pamati alebo zrkadlo👍

1katus1
19. okt 2021

Ja som sa hodila po pamäti za pomoci zrkadielka prípadne aj epilacny krém pomohol.

ailiba
19. okt 2021

A bude už len horsie😅... Ja som sa skoro vždy rezla. Skus poprosiť partnera.

evaachesa
19. okt 2021

Normálne som sa oholila ešte ráno pred pôrodom...po pamäti ...hlavne treba mať kvalitnú žiletku s ktorou sa neporežeš...roky používam pánsky Mach3, je oveľa lepší ako dámsky 🙂

marianna_peskova
20. okt 2021

Ja neznášam chlpy, takže v tehotenstve som sa holila až do pôrodu.

timetotime
20. okt 2021

nevadi, dokonca aj znama mi vravela, ze jej pri tom muz pomahal 🙂

magaret7
20. okt 2021

@michaela789 ja presne ako ty.
Úplne normálne po pamäti, keď sa holím často neni problem a v najhoršom treba použiť zrkadlo. Muža by som s týmto vôbec neotravovala, najlepšie mam cit ja sama vo svojej ruke, cize tak.
No problem, mam 5 dni do termínu,brucho veliké a žiadna katastrofa.
Akurát ked si holím nohy tak mam v sprchaci vedro otočené naopak, nan si vyložím nohu a je mi tak pohodlne ze sa nemusím nejak zohybat extremne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre