Ahojte mamičky, dnes som bola k dr. Prezrel má, že na pôrod to ešte nevyzerá malí ešte není v pôrodných cestách.a ani otvorená niesom. Bolesti mám každý deň pod bruško kríze brucho mi tvrdne . Maly ste niektorá takto podobne a pôrod sa vám rozbehol rýchlo , alebo vám museli vyvolávať. Čakám tretie dieťatko a prvé dve som išla presne na termín . V sobotu mám termín tak čakám kým sa to rozbehne nerada by som musela ísť do nemocnice na vyvolávanie.
Bolesti vyzeraju slubne. Ja som bola v piatok na kontrole a uplne zavreta, proste nic a kontrakcie zacali v sobotu o polnoci a v nedelu som porodila. Takze moze sa to rozbehnut rychlo, najma ked budes mat 3. babo. Drzim palce, tento zaver je narocny.
Mne povedali na kontrole ze a pôrod to vôbec nevyzerá ze sa vidíme na ďalšej kontrole, vystúpila som z auta pri dome a odtiekla mi voda 😀 držím palce a veľa zdravia obom
@lucia13022023 tak dúfam aj ja že to bude bez vyvolávania a ďakujem 🙂
@ailiba Ďakujem 🙂
@tehotna40 no tak to si mala dobre 🙂 len dúfam že všetko prebehne v poriadku nech som už doma s bábätkom 🙂 a ďakujem
piatok kontrola, na porod to nevyzeralo ani najmenej. V nedelu rano mi praskla plodovka... (41+3)
Do soboty ešte čas. Aj dnešok ešte nie je na konci.
Mne tak pri prvom povedal ze na porod to nevyzera a vecer mi odtiekla voda.
Dalsie sice boli v termine vyvolavane ale… tiez to na porod nevyzera a za 2-3hodky boli na svete.
No áno ja aj kontrakcie no pôrod nepostupoval malá bola v panve zaseknutá čiže sekcia v 42tt
@sofia1979 tak to mi je ľúto 😔
Mne pomohla vaňa teplej vody, o par hodin bola malá na svete 🙂 tiež tretí pôrod🙂
Piaty porod 5 dni po termine, otvorena na 3 bez bolesti nic na porod nevyzeralo, dosla som domov, v tom zacali pravidelne kontrakcie a v ten vecer som rodila... Ono sa to fakt neraz zmeni do psr hodin ten nalez a situacia 🙂
Našťastie to dobre dopadlo len to trápenie vyvolávanie bolesti a nič hrôza. Drž sa ono to môže prísť veľmi rýchlo ak klesne dole už to pôjde
Súhlasím s martamasarova. Daj si teply kúpeľ, ten dokáže zázraky. Navyše neraz sa pôrod spustil po pár hodinách práve po vyšetrení u gynekologa
Neboj nic, už si na konci❤️držím ti palce
@baillie ,
@sofia1979 ,
@bluehorsee . Ďakujem, tak sa bojím a okrem toho druhý deň sa liečim na mykózu bojím sa že stým pôrodim a ublížim nejako bábätku 😔 doktor mi predpísať poliglinax na vkladanie večer, a Canesten masť si robím strašne ma pošva stipe. Tak radcej by som ešte týždeň prenášala nech sa vyliečim.
Ahoj, tak ako sa máš?
@bluehorsee Ahoj , tak ja to už mám za sebou. V sobotu som mala bolesti do nemocnici som vyrazila o 15:00 a malí sa narodil o 19:00 zvládli sme to výborné ✊ takže presne na termín sa narodil a chvála Bohu sme v poriadku obaja 🙂
Tak to je krásna správa. Zo ❤️ blahoželám a teším sa s tebou, že si to tak parádne zvládla. Maličké mu prajem krásny život plný šťastia a lásky!!! A tebe rýchle zotavenie a sladké maminkovanie🤗
@bluehorsee jeeej ďakujem krásne ♥️
To je super, gratulujem😍
@ailiba Ďakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to tak mala. 17.2 bola kontrola, všetko zavreté, dostala som papier do nemocnice na 20.2. Bola som 5 dní po termíne.
Prišla som, vyšetrili ma, bola som vtedy na 2,5cm, v ten deň vever mi odtiekla voda, kontrakcie nastúpili až okolo druhej ráno a o 5:30 sa narodil malý. Bez vyvolávania. Držím palce ☺️