Baby potrebujem radu, som 40tt+5 a mam bolesti každých 30 min, ale ked idem na wc slipova vložka čistá.. Utriem sa a na toaletnom svetluckohnedafarba.. Je to v poriadku?
@evvkka hlienova zatka by to mohla byt, niektorym odide 2tyzdne pred porodom, je to velmi individualne ....ja som tiez rodila po termine a u mna to zacinalo tak ako silne menstruacne bolesti, ktore sa postupne zosilnovali ale plus mi praskla voda, tak som isla do porodnice a ak uz odisla voda, nechaju si vas uz tam
inak myslim treba ist, ak su kontrakcie pravidelne cca kazdych 15minut
Uvidis,ja som 40t6d,a toto mam uz od soboty a vzdy mi to po sprche prejde.Zatka je uz prec.Dnes kontrola a otvorena na 1 prst,cize stale nic.
Keby Ti odtiekla voda tak to vieš ver mi. Mne praskla v noci v posteli a to bolo kúpalisko 😇. Nehovoriac o tom, že pôrod sa hneď nespustil takze to zo mna ešte stále tieklo 2 dni... a bábätko malo stále dosť.
Plodova voda nie je vobec podmienka.Jednoduche riesenie.Napusti s teplu vanu.Ak su to len poslickovia tak tepla voda stahy uklidni.Ak je to porod tak ho tepla voda naopak pomoze rozbehnut.
@maminkadeticiek ano viem, len som nevedela ci mi postupne neodteka... Kedze ak odtecie mam prísť... Rano idem na kontrolu.. Ak dovtedy nepôjdem do nemocnice 🙂
Pochybujem ze ta voda rupne naraz, mne rupla po vyvolavani na druhu kontrakciu. Ale vraj to zvykne iba pomaly odtekat. Co sa mi stalo ako Tebe v cca 40+1 a 40+6 vyvolavali. Skus teplu sprchu, mne to rozdupalo porod tak, ze za hodku komplet otvorena
@kiki68 mne sa 2 krat spustil porod tak, ze mi praskla voda ako v americkom filme. Raz tyzden pred terminom a raz 2 tyzdne. Nastastie to bolo vzdy doma, ale teda ten druhy krat som to miesto, kde plodove obaly praskli citila a pocula 😃 a potom to uz islo tak, ze sa voda liala, ze som mohla byt iba v sprche, alebo na wc... do porodnice som v oboch pripadoch isla s osuskou... 🤭
@kiki68 ako komu podľa toho na akom mieste pukbd ..mne napr pri prvom aj druhom pôrode prepichovali a pri treťom pôrode mi to doma najskôr trošku potom viac a keď som šla do spálne sa prezliecť nedokázala som sa pohnúť čo krok to voda 😂 môj sa mi smial potom keď už zvyšok odtiekla to už bolo viac a posledné a hneď vo 3 min bolesti . Sestra zas zažila ako kamarátke tak ruplo že bum a bola voda na zemi 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to v poriadku. Daj si teplú vaňu a možno sa to rozbehne