Ahojte ....tak som 40tt už som v nemocnici len je taký problém ....neotvaram sa teda respektivne som na jeden otvorená ....no bábätko je tak strašne nízko že na sone už poriadne hlavičku nebolo vidno čiže je v lone úplne .... Dr vraví že pôrod bude rychli....len to otváranie bude horšie ...som druhorodicka ...máte podobné skúsenosti ? ...ja sa len bojím aby sa bábo netlacilo moc a nedotrhalo ma moc
Urcite to bude ok, ja som mala oba pôrody detičky takto strasne nízko, hlavička az neviem kde a žiadna dráma nebola, vsetko rychlo a bez nejakych vážnych problémov 😂😂 želám vela zdravia
A nejaký overený trik ako dopomôcť otvaraniu ... nemáme ? 🤦🤣
:D ja som skusala všetko a nič. Odporúča sa sex, skusajte
@nelca0510 no to jedine s porodnikom 🤣🤣🤣🤣🤣 keďže som už v nemocnici haha
Juuj haha 🤣🤣🤣🤣🙈🙈
S manželom sa niekde "zasijete" v porodnici:D
Mne na otváranie pomohol klystír 😅
@nelca0510 žeby vzruso k tomu ? Haha ...uvidíme čo prinesie ďalší deň ....bude velka vizita 🙂
Pri oboch porodoch som bola 2h pred narpdenim deti na 2 prsty. Neboj , bude to rychlo
Skus sa ist poprechadzat po schodoch
Jasne, len zart🙂 Mne pôrod vyvolávali, ale sestrička mi poradila tonic piť, ale to asi tiež už nezoženiem teraz🙂 Fakt asi len chodenie po schodoch🙂
chodiť chodiť chodiť najlepšie po schodoch ak da. a veľa. ja som si takto rozbehla prvý pôrod. za dve a pol hodiny bolo po všetkom.
@nelca0510 nooo muž mi doniesol tonic so zázvorom tak som pila aaj vcera aj dnes noooo nič sa nedeje len mi brucho sem tam stvrdne
Len tak zo zaujímavostí nelezis na Kramaroch?
@tatiana321123 nie nie 🙂
Jaj zenicky celú noc má neskutočne ale neskutočne boli lonova kosť až slabiny ....bábätko sa večer veľmi veľa mrvilo .... Dostala som pár krásnych kopancekov do rebier ..... Ledva si sadnem .....mala som aj nejaké štyri stahy také celkom kvalitné že som hviezdičky videla .... Myslite že som sa mohla otvoriť o kúsok ?
Mne veľmi pomohlo hopsat na fit lopte
Ale ved este nemas kontrakcie, ci ano? Lebo inak neviem kam sa plasis s tym otvaranim, porod ti este nezacal. Moj krpec bol napchaty uplne dole od 33tt, doktorka uz ani fotku hlavy/tvare na sone nevedela spravit. Par dni pred porodom som bola na jeden prst. Porod trval 13 hodin, vraj rychlo na prve dieta.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neboj, všetko je tak, ako ma byt. Druhý porod bude lepši nez prvy, teda verím, ze aj Ty to tak budes mat. 😊 Držím palce!