Som v 40. týždni a otvorená na špic prsta

27. máj 2022

Ahoj. Doteraz som vzdy na poradni pocuvala ako sa maly este nechysta, ze je vysoko. To iste som mala s prvym synom. Teraz som otvorena na spic prsta, krcok makky, CV 2.5 a hlavicka nalieha na vchod. Ste tu niektora, ktorej sa porod rozbehol dajme tomu par dni po takomto naleze? Lebo uz by som to ozaj najradsej mala za sebou. Piste prosim hlavne tie, co ste porodili idealne hned v ten/druhy den 😅 ja dnes este idem malemu do skolky na vystupenie a potom uz mam v plane len porodit 👶

diamond007
27. máj 2022

🤣🤣 držím palce aby ti tvoj plán vyšiel dnes 🙂
Nález je prispôsobený termínu, nič nezvyčajné ale pôrod sa môže spustiť kedykoľvek.

lejusinka
27. máj 2022

Moze sa stat kludne ze ani to vystupenie v skolke uz nestihnes 🙈

rhodesian
27. máj 2022

Ja som otvorená na 2.5cm s polotuhým krčkom a naliehaním už 2 týždne 😂🙋‍♀️ a to ešte spokojne na zajtra plánujem výlet so synom ku dňu detí 😂🤷‍♀️ ale držím palce, tiež by som už rada aby sa to pustilo , lebo ak nie tak pondelok už hospitalizácia 🙈

jane1987
27. máj 2022

Mne sa rozbehol o par hodin 😆 takze nezufaj

autor
27. máj 2022

@jane1987 dakujem toto som potrebovala pocut 😃

autor
27. máj 2022

@rhodesian toto som pocut nechcela 😃

jane1987
27. máj 2022

Ja som isla jeden den z poradne s tvojim nalezom ...na druhy den uz maly bol na obed vedla mna 😊

rhodesian
27. máj 2022

Autorka ani ja veru 😂🤷‍♀️ tiež som dúfala že už už už to bude po takom náleze, doktor ma púšťal so slovami "dole ste už pripravená, partner nech mi potom donesie prepúšťaciu správu z nemocnice" a furt nič 😂🤔 ale dnes už mám ten pocit že dnes bude ten deň D, mam na žalúdku rovnaký pocit ako som mala aj pri prvom pár hodín pred pôrodom 😁
Tak držím palce aby si stihla vystúpenie a potom to prišlo aj na teba ❤

autor
27. máj 2022

@rhodesian vystupenie som samozrejme stihla. Ale uz dva dni ma hrozne prehana. Maly mal minuly tyzden nejaku takuto viruzu a teraz to chytilo mna, cize brucho ma chvilami boli riadne, tiez mam divne pocity, ci sa to nahodou nerozbieha. Ale ved uvidime.... Snad to uz bude cim skor 🙂

domka222
27. máj 2022

Na špičku prsta som bola otvorená cca od 32tt. Rodila som 40+4😂

terry658
27. máj 2022

Ja pri dcére zavretá, krčok 3,5. Gynekológ povedal, že to tak skoro na pôrod nevyzerá. Tak som si šla spokojne ľahnúť spať na obed a po hodine spania mi praskla voda.

komixgirl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
komixgirl
27. máj 2022

Daj vediet, lebo hnacka je jeden z hlavnych znakov rozbiehajuceho sa porodu. Drzim palce 🤗

autor
28. máj 2022

@komixgirl tiez sa na to spoliehan 😄 lenze zatial sa nic nedeje, vyspala som sa po dlhej dobe super. Ale isto dam vediet 🙂

rhodesian
28. máj 2022

Autorka tak ako ? 😁 mňa preháňa tiež už tretí deň, minulý týždeň som dokonca aj zvracala celu noc.
A ja zatiaľ nič, už sme aj na ceste na výlet 😂

autor
28. máj 2022

@rhodesian mn uz prestalo a stale nic 🤣dnes sa chystam dat riadne sprchu a idem upratovat, bicyklovat a este uvidim co mi napadne. Ty mas kedy termin?

rhodesian
28. máj 2022

Autorka my sme akurát prišli z výletu, 19 tisíc krokov za mnou 😂🤷‍♀️ 3 hodiny v aute, ak už to toto nespustí tak nič 😂 termín som mala v utorok, už som naozaj ako taký slon ktorý ledva chodí a fučí 🐘 ešte mám tiež v plane horúcu sprchu, ale už som asi zmierena s tým že v pondelok nastupujem do nemocnice a budú vyvolávať 😔

autor
28. máj 2022

@rhodesian uf tak to ja by som uz bola v depresii keby tolko prenasam 😃 prveho som 4 dni a teraz som chlapa dopredu upozornila, ze ak budem prenasat, budem veeelmi ale ze veeelmi nervna 😃 ja som dnes upratovala, dala si horucu vanu, vydrzala som tam snad 2 hodiny. Ale tiez nic. Ja mam termin v piatok, ale rada by som to uz vybavila. 40tt je az az

autor
29. máj 2022

@rhodesian a inak ta vyvolavacka, ja som ju sice nemala. Ale maly bol vysoko a ja otvorena, takze mi davali oxytocin aby siel nizsie. Bolesti som mala len 2 hodiny aj to take zle boli az uplne ku koncu. Takze nemusi to byt vzdy tak hrozne s vyvolavackou. Drzim palce 🙂

rhodesian
29. máj 2022

Autorka uvidíme, ešte mám dnešný deň 🤭 akurát som vyšla zo sprchy, brucho a chrbát pobolievajú, dokonca mam ružový výtok tak snaaaaď to ideme dnes zvládnuť prirodzene 😳😁 neviem či sa viac teším alebo bojím.
Ty si ako na tom ? Nejaká zmena stavu? 😁

autor
29. máj 2022

@rhodesian super to uz pojdes, ja som mala tiez pri prvom rano vytok, na obed zacali slabucke bolesti a vecer o 9 bol na svete. Takze to uz mas na dobrej ceste. To mas 1 babo? Ja byt tebou sa tesim, ved zachvilu ho mas pri sebe. Bolest vydrzis, ved sme zeny ✊💪 tusim ti tych 19 000 krokov pomohlo. Idem aj ja dnes 😃

lienka.7
29. máj 2022

Porodila som na druhy deň 😊 drzim palce ✊🍀

rhodesian
29. máj 2022

Autorka vyzerá to tak že sa mi bolesti vracajú zhruba každých 15 minút, tak uvidíme čo z toho vznikne.
Práve že toto je druhé, ale celé je úplne iné 🙈 aj tie bolesti sú také.. zvladnutelne ? Ten prvý krát som plakala od bolesti, tak mam pochybnosti. Ak sa to začne skracovať a stupňovať tak snáď to už pôjde 😁 skús prechadzku, snáď pomôže aj tebe ❤

autor
29. máj 2022

@rhodesian ja som to mala presna tak isto. Ak by som neprenasala a neodisla mi zatka tak by ma s takymi ,, bolestami" ani nenapadlo ist do porodnice. My uz sme dali 4 km do vedlajsej dediny. Ale zatial nic. Musim len vydrzat. Drzim palce, potom daj vediet ako ste dopadli. 🙂

rhodesian
29. máj 2022

Autorka tak sa hlásim, 15:55 prišlo na svet moje malé dievčatko, zdravé, krásne a hlavne hlučné🙂 už ležím na izbe a čakám kým mi ju prinesú. Tak držím palce aj tebe 🙂

autor
29. máj 2022

@rhodesian jeej gratulujem 💖tak sa malej nechcelo cakat na vyvolavacku to je super 🙂

rhodesian
31. máj 2022

Autorka ako ? Ešte sa gúľaš? Alebo už to máš aj ty za sebou ? 🤭

autor
1. jún 2022

@rhodesian ahoj, ja sa este gulam 😃uz zacinam byt nervozna. Ale stale mam poslickov, tak dufam, ze to cim skor pride. Vy sa ako mate? Uz ste doma? 🙂

ankare
1. jún 2022

Neboj, aj keď nič tomu možno nenasvedčuje, keď dá telo impulz, pôrod sa naplno rozbehne. Držím palce!

sasanka605
1. jún 2022

v pondelok mi povedal doktor ze nejak sa nic nedeje a v stredu mam prist a posle ma do nemocnice uz a v utorok v noci bola mala na svete.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre