Ahojte baby som v 40tt tehotenstva dnes by som mala mat termin no vsak stále nemam ziadme bokesti ani nic zajtra by mi mali spravit vyšetrenie a ze ked nebudem otvorena a nebudem mat kontrakcie co si myslim ze nebudem mat tak ma pustia domov ...maly mi uz vazi 3200g tak neviem neviem ako to bude viete mi poradit ci to je pohode ze ma zajtra chcu pustit domov nieje to riziko?
@dada2210 nič sa mu nestane. Môj prvý sa narodil v 42tt po vyvolavani.
@dada2210
uplne v pohode. Pri prvom som mala to iste 😁 O poslickoch som len čítala a nechapala o com to píšu.
V deň termínu som isla do pôrodnice. Keďže som si posledný mesiac pichala inzulín, nenechali ma prenášať a dali vyvolavacku. O otvorení ci kontrakciachcani chýru ani slychu! Ešte sme sa ani s tým dr nepochopili. Ja som chcela ist s mm potom ešte na raňajky, no smola. Do vtedy sa na pôrod nič u mňa nepodobá. Takze ta vyšetriť a keď budeš ôk = ziadny blížiaci sa porod, pokojne bud doma. Týždenne babo priberie max 50-q00 gramov a pri extrémne a prenášaní 2 týždne je to v pohode.
Za predpokladu, ze nemáš cukrovku a ta váha dietata je presná - co skôr úsmevné...
Mne v pondelok povedali váhu 2900gramov 6 dní pred termínom. Rodila som na druhy deň a relax váha bola 3670g... ehmm, taky malinkaty rozdiel. Pokial si v poriadku, bude dobre. Jamoska je stihla, nosí bezne 38 veľkosť. Mala domáci porod a mala vážila 4,5 kg. A porodila v pohode doma, len ma šitie usla do nemocnice, ale ze porod krásny.
Ziadne bolesti mat ani nemusis, kym Ti naozaj nezacne porod. Vies ze termin je len orientacny? Uplne minimum zien rodi na presne vypocitany den, to si mohla za tych 9 mes niekde precitat 🙃
A vaha 3200 je uplne normalna vaha. Navyse je to priblizne meranie. Vobec nerozumiem, co riesis.
Ukludni sa, pride to ked ma prist. Zelam nech Ti to dobre dopadne.
Dakujem baby uz to mame za sebou vsstkp dobre dopadlo chvala bohu porodila som vcera takze topkaa😘
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dada2210 však môžeš prenášať a pôrod sa mize po týždni spustiť aj sám
Či chceš silou - mocou aby ti vyvolávali pôrod