Chcem sa spýtať či je normálne, keď som v 39 tt a som stále unavená. Som doslova nemožná. Stále by som len spala. Oči mi zatvára ako keby som dva týždne v kuse preplakala. A to som doteraz fungovala úplne normálne. Upratovala chalupu od hora až dole. Ani káva nezaberá, nič. Nemáte nejakú dobrú babskú radu ako sa prebrať k životu. Mám pocit, že keď ma chytí rodenie tak od únavy im tam zaspím.
@depenipisapa babska rada.. oddychuj oddychuj kolko len mozes, potom uz si do smrti neodychnes...
druha vec je uplne normalne ze si unavena!!!!! kazda z nas v tehotensve bola unavena 😉 😉 😉 si v 39 tyzdni , kazdu chvilu mozes rodit!!!!
neboj ked pride ku rodeniu tak urcite nezaspis, pochopis az ked tym prejdes.. 😀 😀 😀 😀 😀
@jarmilka1985 mám dostatok všetkého, všetky výsledky krvi som mala úplne v poriadku a to som nejedla ani tie vitamíny čo mi kázal dr. jesť počas tehotenstva.
Táto unavenosť ešte viac vyčerpáva, do toho som znudená z toho, že nič nerobím tak je to hotová katastrofa 😠
@erikasadek tvoj komentar nema chybu....a veruze ked je to prve oddchuj bo potom si dlho-prelho neoddychnes 🙂🙂🙂
a ked to na teba pride veruze ta to ihned preberie :D a ozaj pochopis az to pride...pred prvym porodom som zacala rodit tak ze som bola 15h hore a zacalo to...Aj ked unava bola hned som bola v strehu :D:D:D
@depenipisapa Mozno je to aj kilami navyse...i ja som mala vysledky krvi ok a unavena som bola jak kon...ale ked to porovnam...unavensjeia som rozhodne bola pri druhom :D
@depenipisapa Unava je normalna. K zivotu ta dostatocne preberie porod a vsetko, co bude nasledovat 🙂
@depenipisapa je to uplne normalne, ved si pred porodom. a o nejake "preberanie sa k zivotu" sa ani len nepokusaj 😅 , ved ta babo preberie, ked pride cas. zatial oddychuj, potom si par rokov neoddychnes 😉
Neboj nič, bolesti ťa preberú k životu raz-dva. Na tvojom mieste by som oddychovala od rána do večera. Po pôrode už bude neskoro. 😉
@depenipisapa ja som bola takáto unavená celých 9 mesiacov. Jedine v šiestom mesiaci som dokázala ako-tak fungovať. A neboj, keď budeš rodiť, určite tam nezaspíš... a potom to budeš mať zase len takéto isté. Jedine, že by si mala dobručké bábätko... 😉 a držím palce, aby si také mala. 😉
@depenipisapa telo ti hovori ze si mas riadne oddychnut aby si potom vladala. uplne normalne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mas dostatok zeleza? Jedz vela jahod teraz je ich dost...mas dobru stravu? Nepozostava len zo samych sacharidov a masa? Zemiaky, ryza, cestoviny, atd.? Kavu nepi...moj tato bol taky ze ked ju vypil ta zaspal. :D Proste opacny ucinok.