Som v 39. týždni a stále som unavená

depenipisapa
27. jún 2013

Chcem sa spýtať či je normálne, keď som v 39 tt a som stále unavená. Som doslova nemožná. Stále by som len spala. Oči mi zatvára ako keby som dva týždne v kuse preplakala. A to som doteraz fungovala úplne normálne. Upratovala chalupu od hora až dole. Ani káva nezaberá, nič. Nemáte nejakú dobrú babskú radu ako sa prebrať k životu. Mám pocit, že keď ma chytí rodenie tak od únavy im tam zaspím.

jarmilka1985
27. jún 2013

Mas dostatok zeleza? Jedz vela jahod teraz je ich dost...mas dobru stravu? Nepozostava len zo samych sacharidov a masa? Zemiaky, ryza, cestoviny, atd.? Kavu nepi...moj tato bol taky ze ked ju vypil ta zaspal. :D Proste opacny ucinok.

erikasadek
27. jún 2013

@depenipisapa babska rada.. oddychuj oddychuj kolko len mozes, potom uz si do smrti neodychnes...

druha vec je uplne normalne ze si unavena!!!!! kazda z nas v tehotensve bola unavena 😉 😉 😉 si v 39 tyzdni , kazdu chvilu mozes rodit!!!!

neboj ked pride ku rodeniu tak urcite nezaspis, pochopis az ked tym prejdes.. 😀 😀 😀 😀 😀

depenipisapa
autor
27. jún 2013

@jarmilka1985 mám dostatok všetkého, všetky výsledky krvi som mala úplne v poriadku a to som nejedla ani tie vitamíny čo mi kázal dr. jesť počas tehotenstva.
Táto unavenosť ešte viac vyčerpáva, do toho som znudená z toho, že nič nerobím tak je to hotová katastrofa 😠

jarmilka1985
27. jún 2013

@erikasadek tvoj komentar nema chybu....a veruze ked je to prve oddchuj bo potom si dlho-prelho neoddychnes 🙂🙂🙂
a ked to na teba pride veruze ta to ihned preberie :D a ozaj pochopis az to pride...pred prvym porodom som zacala rodit tak ze som bola 15h hore a zacalo to...Aj ked unava bola hned som bola v strehu :D:D:D

jarmilka1985
27. jún 2013

@depenipisapa Mozno je to aj kilami navyse...i ja som mala vysledky krvi ok a unavena som bola jak kon...ale ked to porovnam...unavensjeia som rozhodne bola pri druhom :D

hajajanka
27. jún 2013

@depenipisapa Unava je normalna. K zivotu ta dostatocne preberie porod a vsetko, co bude nasledovat 🙂

klincek
27. jún 2013

@depenipisapa je to uplne normalne, ved si pred porodom. a o nejake "preberanie sa k zivotu" sa ani len nepokusaj 😅 , ved ta babo preberie, ked pride cas. zatial oddychuj, potom si par rokov neoddychnes 😉

zuzkanik
27. jún 2013

Neboj nič, bolesti ťa preberú k životu raz-dva. Na tvojom mieste by som oddychovala od rána do večera. Po pôrode už bude neskoro. 😉

bubula_007
27. jún 2013

@depenipisapa ja som bola takáto unavená celých 9 mesiacov. Jedine v šiestom mesiaci som dokázala ako-tak fungovať. A neboj, keď budeš rodiť, určite tam nezaspíš... a potom to budeš mať zase len takéto isté. Jedine, že by si mala dobručké bábätko... 😉 a držím palce, aby si také mala. 😉

xlucia
27. jún 2013

@depenipisapa telo ti hovori ze si mas riadne oddychnut aby si potom vladala. uplne normalne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre