Som v 39. týždni a odtiekla mi zátka

foxy123
25. jún 2021

Ahojte žienky chcem sa vás opýtať či máte niekto skúsenosť som v 39 týždni som v nemocnici na gynde
A dávali mi infúziu oxycitín alebo ako sa to správne volá to je jedno 😁 chceli aby som mala kontrakcie ktoré som mala no potom prestali v tom keď som prišla na izbu šla som na wc kde mi odtiekla hlienova zátka belasej žltej farby môže to byť pôrod? Mali ste niekto niečo podobné ? Ak áno za koľko hod. Vás chytilo na pôrod ? Niektorý vravia že do 24 hodín po tej zatke môžem porodiť iný vravia že niekoľko dní ... Preto chcem či to niekto takto podobne nemal a za koľko to asi tak prišlo 😏 dúfam že sa tu niekto s niečím podobným nájde ďakujem za odpoveď vopred 🥰

zuzubb007
25. jún 2021

Po oxitocine som porodila jedno dieta za 4,5 hodiny a druhe za 2,5 hodiny zavisi aj na kolko si otvorena

lesnajahodka
25. jún 2021

Mne zátka odišla dva týždne pred pôrodom, tiež mi dávali oxytocín a presne o 4hodiny som porodila 🙂

sasanka605
25. jún 2021

Mne zatka odisla uz ked som mala kontrakcie a pri prvom vobec a prepichovali plodovy obal. To je velmi individuálne. Vela stastia a nech ste zdravi.

julie19
25. jún 2021

mala som to presne takto :D .. bola som v nemocnici v 39tt, robili mi záťažový test, t.j. dali infuzku oxytocínu, vyvolali kontrakcie, počas ktorých sledovali odozvy bábätka, ten deň mi tam aj odišla hlienová zátka, prevdepodobne aj vďaka tomu záťažovému testu ale pôrod to nevyvolalo, normálne som išla domov, prišla som za týždeň s prasknutou vodou, ale pôrod sa nerozbiehal takže nakoniec aj tak vyvolávali :D takže to naozaj nie je nikde napísané kedy začne pôrod aj keď odíde hlienová zátka.. ale tak primár mi pred tým testom povedal že niekomu ten záťažový test spustí aj pôrod a niekomu nie, ja som si teda na pôrod ešte musela počkať

linda117
25. jún 2021

Mne odisla zatka asi v 38tt a nakoniec mi porod vyvolavali par dni po termine 🙂

eba7
25. jún 2021

Pri prvej mi odisla zatka rano a v noci o druhej sa narodila, druhy sa narodil cca 3 hodiny po zatke. Naozaj je to velmi individualne 🙂

foxy123
autor
25. jún 2021

@julie19 áno presne toto dnes robili mne tento test a tiež mi pritom odišlo dosť tej zátky 😏 tak uvidíme čo ďalej len nechápem prečo mňa nechcú pustiť domov 😑

foxy123
autor
25. jún 2021

@eba7 wau 🙂 a mali ste tú zátku s krvou či ako ja iba belkastú?

foxy123
autor
25. jún 2021

@linda117 aj ja som po termíne 4 deň a nič 😐 asi ma tu nechajú do tej sekcie do 3.7

eba7
26. jún 2021

@foxy123 vzdy s krvou

foxy123
autor
26. jún 2021

@eba7 no ja mám stále bez 😏

nikola1211
1. júl 2021

Mne odišla vo štvrtok ráno v piatok z bolesťami do nemocnice ale porodila som až na prelome soboty nedele kedze som sa pomaly otvárala ... A bola s prímesou krvi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre